В Україні запустився ангельський венчурний фонд Angel One на $1,5 млн

Читати на RU

В Україні розпочав роботу ангельський венчурний фонд Angel One, створений Фундацією УКУ. Фонд запустився з власним капіталом у розмірі $1,5 млн і продовжить збір коштів в Україні та в усьому світі. Angel One інвестуватиме в українські стартапи на стадії pre-seed та seed. Про це AIN.UA повідомили представники фонду.

  • Фонд інвестуватиме в українські стартапи від $50 000 до $200 000.
  • Основна увага буде зосереджена на таких галузях, як FinTech, SaaS, EdTech, AI/ML. Проте третина інвестицій буде спрямована на стартапи Edtech та на тих, хто прагне значно вплинути на вирішення глобальних проблем.

«Ми вважаємо, що інвестиції на найбільш ранніх стадіях (pre-seed) – це саме те, чого не вистачає нашій стартап-екосистемі. З цією місією і був створений Angel One – ми хочемо допомагати стартапам зростати та виходити на глобальні ринки», – коментує Іван Петренко, керівний партнер Angel One.

  • Angel One буде супроводжувати стартапи протягом всього періоду їхнього розвитку: забезпечить необхідний капітал, контакти з підприємницькими та венчурними спільнотами, а також експертизу з менеджменту та маркетингу для виведення продуктів та сервісів на глобальні ринки.
  • Фонд тісно співпрацюватиме із засновниками, допомагаючи їм пройти до наступного раунду фінансування та далі.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук