Instagram заблокував ваш акаунт? Це глобальний збій, скоро розблокують

Читати на RU

Тисячі користувачів поскаржилися, що їх облікові записи заблоковані. Це глобальний збій в роботі соцмережі, який також зачепив і Україну.

Користувачі у всьому світі почали повідомляти про помилку ще зранку, і їх кількість зростала весь день. Під час спроби входу користувачі бачили повідомлення про те, що обліковий запис призупинено: «Ми призупинили ваш обліковий запис 31 жовтня 2022 року. Залишилося 30 днів, щоб поскаржитись на це рішення».

Як пише видання Mirror, близько 14:40 кількість збоїв зросла з десятка до декількох тисяч за лічені хвилини. Поки немає відомостей, що спричинило такий збій, але люди звернулися до інших платформ соціальних мереж, щоб поскаржитися на проблему. Багато людей не зрозуміли, що проблеми глобальні у всіх користувачів.

Пізніше офіційний акаунт Instagram Comms, який веде комунікацію платформи в Twitter, опублікував вибачення. В повідомленні сказано, що команда платформи вже працює над відновленням облікових записів, однак деталей збою не пояснили.

Це вже другий такий збій за кілька днів для компанії Meta, яка володіє Instagram. 25 жовтня інший продукт компанії WhatsApp повністю або частково припинив працювати у ряді країн світу. За даними сервісу DownDetector, за день користувачі надсилали атипово багато репортів про лаги у роботі сервісу, частіше всього жалілися на неможливість надсилати та приймати повідомлення.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук