В жовтні 2022 року ресторатор Міша Кацурін та блогер Антон Птушкін випустили новий епізод YouTub-шоу про гастрономію. Він, на момент виходу матеріалу, вже набрав понад 850 000 переглядів і все тому, що є присвяченим їжі української столиці.

У «Їжа Києва» Кацурін та Птушкін дослідили найсмачніші місця міста, розповіли де найсмачніший борщ, чебуреки, шаурма, й чому славнозвісна перепічка досі користується популярністю. Цікаво, що після прем‘єри епізоду, деякі зі згаданих у ньому закладів відмітили збільшення попиту та цікавості серед жителів та гостей Києва.

AIN.Business публікує гід улюбленими київськими місцями Міши Кацуріна, а також коментар щодо впливу YouTub-шоу на відвідуваність одного з них.

P.S. В останньому, звісно ж, готують український борщ.

Стрітфуд

Українська кухня

«Загалом ніколи не жалілись на кількість гостей. Проте останні дні дійсно чуємо про те, що деякі надихнулися прийти після перегляду відео. Хтось знав про нас і все не знаходив часу, хтось згадав про добрий борщ , а для когось наш заклад дійсно був відкриттям. Тож стрічаємо радо гостей і наголошуємо, що маємо ще багато цікавих і смачних страв окрім борщу», – коментують в «100 років тому вперед» збільшення попиту після виходу епізоду «Їжа Києва».

Китайська

Тайська

В‘єтнамська

Японська/суші

Корейська

Індійська

Італійська/піцца

Французька

Східна

Просто дуже класні місця

Fine Dining

Морепродукти

М‘ясо

Наливайки

Вино

Чай

  • Chaism (Японія, Тайвань. По запису)
  • Chaguan (Китай)
  • «One Tea Tree» (Тізер: відкриється у листопаді, буде розрив)

Кава

Пиво

Десерти

Також обов‘язково для візиту