На Tumblr знову дозволили нюдси (але не секс)

Читати на RU

У 2018 році платформа для ведення блогів Tumblr заборонила у себе контент для дорослих. Зараз компанія переглянула свої правила для контенту і дозволяє зображення голого тіла, але не відвертого сексу. Про це йдеться у новому апдейті правил платформи.

  • У компанії заявляють, що заохочуватимуть ширший спектр висловлення творців, зокрема, і зображення голого людського тіла. Тобто, зображення наготи та інші еротичні теми тепер на Tumblr знову дозволені. Але автор має маркувати такий контент.
  • Порно-контент (відверті зображення статевого акту) — все ще під забороною, разом із мовою ненависті, спамом, насильницькими погрозами та іншими нелегальними видами контенту.
  • Винятки можуть дозволити для зображення історично значимого мистецтва, що зображає статевий акт (йдеться про мистецтво на кшталт статуй індійського храму або римських фресок).

«Наготу та інші види дорослого контенту ми загалом вітаємо у себе. Ми не збираємося судити ваше мистецтво, просто просимо додати відповідний маркер до вашого дорослого контенту. Так щоб користувачі могли відфільтрувати його за бажання», — говорять у компанії.

Цікаво, що після бану такого контенту в грудні 2018 року платформа всього за місяць втратила близько 20% трафіку. Рішення заборонити майже весь дорослий контент прийняли після того, як Apple прибрала додаток Tumblr зі свого магазину за порушення правил.

У серпні 2019 року платформу купила компанія Automattic, якій належить WordPress.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук