Microsoft надасть Україні допомогу на $100 млн

Читати на RU

Корпорація Microsoft оголосила, що розширить безкоштовну технологічну підтримку на $100 млн для України протягом календарного 2023 року. Про це Microsoft повідомила на власному сайті.

Компанія надасть додаткову технологічну допомогу на суму приблизно $100 млн. Це означає, що державні установи, критична інфраструктура та інші сектори в України можуть продовжувати використовувати свою цифрову інфраструктуру та обслуговувати громадян через Microsoft Cloud.

Це зобов’язання збільшить загальну підтримку Microsoft для України до понад $400 млн з початку повномасштабної війни в лютому. Окрім забезпечення роботи технологічних служб у Microsoft Cloud, компанія продовжує:

  • підтримувати некомерційні та гуманітарні організації, що працюють в Україні, Польщі та інших країнах Європейського Союзу;
  • надавати дані та підтримувати міжнародні організації, які допомагають Україні та розглядають воєнні злочини проти цивільного населення;
  • підтримувати та допомагати працівникам, які роблять внесок у некомерційні організації, які займаються гуманітарною допомогою.

Чому це важливо

Подальший захист України частково залежить від важливого цифрового альянсу країн, компаній і некомерційних організацій. З початку війни в лютому Microsoft та інші технологічні розмістили цифрову інфраструктуру в загальнодоступній хмарі. Microsoft підтримала важливі українські служби через центри обробки даних по всій Європі. Це зіграло роль у захисті українських даних і цифрових послуг.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук