Проросійські хакери зламали особистий Instagram Залужного — ЗМІ

Читати на RU

Проросійські хакери отримали доступ до особистого профілю Головнокомандувача Збройних Сил України (ЗСУ) Валерія Залужного, повідомляє «Українська правда».

Скріншот зі сторінки на момент публікації матеріалу
  • На момент публікації на сторінці аватар змінений на фото володимира путіна, а в біо сторінки вказаний лінк на Telegram «Джокера ДНР», який нібито отримав доступ до програми управління військами Delta.
  • Видання повідомляє, що злам йому підтвердила Людмила Долгоновська, яка відповідає за стратегічні комунікації в команді Залужного.
  • На сторінці в Instagram Залужного також з’явився пост, в якому стверджується, що хакери нібито проникли до програми управління військами Delta.

1 листопада 2022 року проросійський хакер під ніком «Джокер ДНР» заявив, що зламав Delta. Міноборони України підкреслило, що ця заява — російське ІПСО.

«Ця ІПСО розпочата ворогом саме зараз, невипадково, адже нещодавно оновлена версія цієї системи була успішно представлена на щорічній конференції експертів та розробників NATO Tide Sprint. Тому невдовзі після цього ворог з метою дискредитації почав атакувати систему і поширювати мережею пропагандистських ресурсів інформацію про нібито злам та доступ до її даних», — йшлося у заяві Міноборони.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук