7500 співробітників Twitter чекають на лист, з якого дізнаються – звільнені вони чи ні

Ілон Маск почне звільняти співробітників Twitter вже цієї пʼятниці, 4 листопада. Як Що сталося

Співробітників Twitter про початок масових звільнень повідомили в email-розсилці. Їм наказали йти додому і не ходити в офіси в п’ятницю, оскільки скорочення тривають. Раніше в корпоративному Slack співробітники звернули увагу на повідомлення, що під звільнення можуть попасти до 3738 осіб.

Тепер 7500 співробітників мають отримати листи з темою «Ваша роль у Twitter» до 9:00 за тихоокеанським часом. В листі буде сказано, звільнили їх чи ні, і який план дій буде далі.

«Щоб повернути Twitter на правильний шлях, ми пройдемо через складний процес скорочення нашої глобальної робочої сили», — йдеться в електронному листі. «Ми усвідомлюємо, що це вплине на низку людей, які зробили цінний внесок у Twitter, але, на жаль, це необхідно».

Увечері в четвер, 3 листопада, деякі працівники вже отримали ці листи на пошту. Пізніше деякі з них заявили, що втратили доступ до систем компанії, що, можливо означає звільнення.

Деякі інші співробітники Twitter дізналися електронною поштою, що їх не звільнили. У цьому електронному листі було сказано, що офіси компанії знову відкриються в понеділок, а наступного тижня буде більше інформації.

Пан Маск «з нетерпінням чекає, щоби незабаром розповісти всім про своє бачення компанії», — йдеться в повідомленні.

Маск і його стиль управління

27 жовтня пан Маск завершив покупку Twitter за $44 млрд і одразу звільнив виконавчого директора та інших топ-менеджерів. Відтоді ще низка керівників пішли у відставку або були звільнені, а тих, хто лишився, попросили скласти списки високо та низькоефективних співробітників.

Маск також залучив понад 50 інженерів і співробітників з інших своїх компаній, включаючи виробника електромобілів Tesla, щоб створити списки звільнених працівників Twitter.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук