7 мобільних ігор, в які можна грати без інтернету

Читати на RU

Користувач Twitter під ніком @lofeyo зібрав сім мобільних ігор, в які можна грати без підключення до інтернету. Редакція AIN.UA зібрала найцікавіше з треду. Інші користувачі також доповнили його своїми варіантами.

Candy Crush Saga

Класична гра-головоломка «три в ряд». Одна з найпопулярніших ігор-головоломок із більш ніж мільярдом завантажень. Доступна для iOS та Android.

Зображення: Candy Crush Saga

Brain Games: Puzzle for adults

Додаток обʼєднує колекцію розумових ігор, які допомагають розвивати пам’ять, концентрацію, рефлекси, IQ і реакцію. В додатку є понад 25 ігор за різними категоріям. Доступна для iOS та Android.

Зображення: Brain Games

Idle Farm Game Offline Clicker

Це симулятор фермера, в якому вам дають занедбане господарство. Ваша мета – створити квітучу ферму, яка приноситиме дохід. Доступна для Android.

Зображення: Idle Farm Game

Words of Wonders: Crossword

Гра-кросворд, в якій можна покращити свій словниковий запас англійською мовою. Концепція гри дозволяє подорожувати по всьому світу, відкриваючи приховані секрети семи чудес світу, а також неймовірні міста. Доступна для iOS та Android.

Зображення: Words of Wonders: Crossword

Cat Game: Cats offline games

Тут вам потрібно грати за котів, розвивати їх навички і виконувати завдання. Ви навіть можете відправити їх на Марс. Доступна для Android.

Зображення: Cat Game

Skillful Finger

В цій грі вам доведеться водити пальцем по екрану, керуючи невеличкою крапкою. Завдання – уникнути всіх барʼєрів і добратися до фінішу. Доступна для iOS та Android.

Зображення: Skillful Finger

Around the world: Hidden Object

Класична гра в жанрі «знайди предмет». Під час гри вам належить побачити весь світ і познайомитися з дивовижними інтер’єрами різних країн. Тут є три рівня складності: пошук по малюнку, по контуру і по слову. Доступна для Android.

Зображення: Around the world: Hidden Object
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук