Google тестує новий ШІ-продукт Imagen. Що це таке

Читати на RU

Google оголосила, що додасть модель штучного інтелекту Imagen — у дуже обмеженій формі — до свого додатка AI Test Kitchen, щоб отримати ранні відгуки про технологію. Про це пише видання The Verge.


AI Test Kitchen — це додаток, у якому можна дізнатися про нові технології штучного інтелекту, отримати досвід і залишити відгуки про них. Його запустили на початку цього року для бета-тестуваня різних продуктів.

Наразі програма пропонує кілька різних способів взаємодії з текстовою моделлю Google LaMDA. Це модель для створення чат-ботів. Кілька місяців тому вона стала популярною через одного з інженерів Google, який заявив, що модель може відчувати емоції і є дуже розумною.

Тепер Google відкриває доступ до моделі Imagen. У ній є два продукти під назвою City Dreamer і Wobble. У City Dreamer користувачі можуть попросити модель згенерувати елементи міста, спроектовані на тему за їхнім вибором — наприклад, «гарбузи» чи «джинси». Imagen створює зразки будівель, міських площ, багатоквартирних будинків, аеропортів тощо. Усі конструкції виглядають як ізометричні моделі, схожі на те, що ви бачите в SimCity.

Зображення: Google

У Wobble ви створюєте маленьких монстрів. Ви можете вибрати матеріал: глина, фетр, гума, а потім одягнути його за вашим вибором. Модель створює вашого монстра, дає йому ім’я, а потім ви можете змусити його танцювати.

Зображення: Google

Google розкриває мало деталей про нові продукти. Ніхто навіть не знає скільки насправді людей бере участь у тестуванні. Але відомо, що компанія намагається дізнатися більше про користувацький досвід людей. Наприклад, як вони обходять обмеження або зламують додаток.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук