В Telegram з’явилися гілки у групах, колекційні псевдоніми та транскрипція повідомлень

Читати на RU

В Telegram вийшло велике оновлення, що додало гілки для організації обговорень у великих групах, нові колекційні псевдоніми, захищені блокчейном, можливість перетворювати відеоповідомлення на текст, нові пакунки емодзі та багато іншого.

Гілки в групах

Групи в Telegram можуть підтримувати величезні спільноти з сотнями тисяч користувачів. Аби ці чати було легко читати, групи з понад 200 учасниками відтепер можуть увімкнути функцію гілок та створювати окремі простори для обговорення будь-якої теми.

Гілки працюють як окремі чати в групі — з підтримкою власних поширених медіа та своїми налаштуваннями сповіщень. Учасники можуть вільно спілкуватися на будь-які теми: використовуючи всі можливості, такі як опитування, прикріплені повідомлення та боти.

Колекційні псевдоніми

Зв’язуватися з іншими або знаходити публічні групи та канали легше за допомогою псевдонімів. Крім одного основного псевдоніму, користувачі Telegram тепер можуть призначити кілька колекційних псевдонімів для кожного свого акаунту чи публічного чату.

«Право власності на колекційні псевдоніми забезпечується TON, швидкою та масштабованою мережею блокчейн. Псевдоніми можна купувати та продавати через нову платформу, що забезпечує простий та безпечний спосіб придбання та обміну цінних доменів Telegram».

Перетворення голосу в текст

Підписники Telegram Premium вже давно отримали можливість перетворювати будь-яке голосове повідомлення на текст. А з цим оновленням Telegram додав таку ж опцію до відеоповідомлень, дозволяючи Premium-користувачам отримати їх миттєву текстову розшифровку.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук