SoftServe відкриває офіс у Тернополі зі «старлінком» та резервним живленням

Читати на RU

IT-компанія SoftServe відкриває офіс у Тернополі. Зараз у компанії в цьому місті працює близько 100 фахівців, серед них як жителі Тернополя, так і вимушено переміщені спеціалісти. Офіс запускають, щоб створити для них постійну локацію для роботи.

Фото надане компанією
  • Як пояснюють у компанії, нова локація допоможе фахівцям працювати за умов екстренних відключень світла та перебоїв зв’язку, а також наживо обмінюватися експертизою. Зокрема, в офісі є термінал Starlink, що забезпечить інтернет-зв’язок, а також резервне живлення.
  • Окремий офіс в Тернополі компанія вирішила відкрити ще минулого року, зокрема через те, що у місті багато технічно підготовлених спеціалістів, і через зростання локації. Адже перший працівник компанії у Тернополі з’явився в грудні 2020, а зараз їх вже близько 100.
  • Наразі офіс оснащено 26 робочими місцями, які функціонують у гнучкому режимі. Це означає, що за фахівцями немає закріпленого місця, але вони можуть забронювати собі його на певний день. В офісі площею 222 кв. м є також власна кухня, мітинг-руми та лаунж-зона для відпочинку.
  • Компанія давно працює із місцевою IT-спільнотою. 4 листопада 2022 року компанія офіційно підписала угоду з Тернопільським ІТ-кластером, також SoftServe співпрацює із університетами Тернополя: Західноукраїнським національним університетом, Тернопільським національним технічним університетом та іншими вузами.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук