Українські бізнесмени можуть отримати $1000 на рекламу у Facebook або Instagram

Читати на RU

Компанія Meta, яка володіє Facebook та Instagram, виділяє $1,5 млн на допомогу українським підприємцям. В рамках програми можна отримати $1000 на рекламну кампанію свого бізнесу. Про це повідомив Міністр цифрвої трансформації України Михайло Федоров.

«Потужний малий і середній бізнес — основа економіки успішної країни. Допомога від Meta дозволить українським підприємцям залучити нових клієнтів, масштабувати власні проєкти та підтримати українську економіку. Команда Мінцифри та «Дія.Бізнес» активно працювала з Meta над запуском цієї програми. Адже розуміємо, наскільки важливо підтримати малий та середній бізнес», – зазначив міністр.

Як взяти участь

Щоб претендувати на грант, потрібно відповідати ряду умов.

  • Кандидати мають бути українськими підприємствами, що розташовані в Україні (за винятком підсанкційних регіонів, на які поширюються санкції США, зокрема Донецької та Луганської областей, а також АР Крим).
  • Кандидати мають керувати українською бізнес-сторінкою у Facebook і мати дійсний рекламний обліковий запис.
  • Урядові або державні компанії не можуть брати участь у цій програмі.

Подати заявку можна до 31 грудня 2022 або поки рекламні купони є у наявності. 

Ця ініціатива є частиною більш широкої програми, оголошеної Ніком Клеггом на початку цього року. В межах програми «Відродження економіки України», спрямованої на підтримку спільноти малого та середнього бізнесу в Україні, Meta запустила платформу Meta Boost Ukraine, набір курсів Blueprint українською мовою (загалом понад 30 курсів), спеціального чатбота для WhatsApp та кілька надихаючих історій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук