Stopify — стрімінг, на якому можна оформити підписку на донат

Читати на RU

Латвійський благодійний фонд Ziedot.lv створив платформу Stopify, де можна оформити підписку як на стрімінг, однак гроші йдуть на ЗСУ. Кошти підуть на закупівлю дронів, оптики, автівок, медикаментів, тощо.

  • Stopify — сервіс для пожертвування невеликої, але регулярної суми на підтримку української армії. Потреби Збройних Сил України повідомляються через Посольство України в Латвії.
  • Існує три види місячної підписки: Stopify Light за €6,99, Stopify Regular за €14,99 і Stopify Bold, яка дозволяє самостійно обрати суму внесків.
  • Stopify приймає до оплати платіжні картки, Apple Pay або Google Pay. Платежі обробляються платіжним провайдером Stripe.
  • На сьогодні платформа має вже 2 333 підписників із 37 країн. Разом їм вдалося зібрати вже €28 830.
  • Ziedot.lv — латвійська благодійна організація, яка відома українцям тим, що у серпні зібрала €500 000 на купівлю «Байрактару» для ЗСУ.

«Stopify буде призупинено в день перемоги України або підписання мирного договору на умовах України. Або ви можете скасувати її в будь-який момент», — кажуть автори проекту.

Усі пожертвувані кошти, за винятком комісійних від Stripe, надходять безпосередньо на спеціальний рахунок благодійної організації Ziedot.lv, а єдиним бенефіціаром є Збройні Сили України. Оскільки це гуманітарна ініціатива, всі особи, які працюють у Stopify, роблять це на безоплатній основі.

Stopify орієнтується на міжнародну аудиторію, гроші від ініціативи не йдуть на придбання зброї.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук