В Zoom додали поштовий клієнт та календар

Читати на RU

Zoom рухається до створення єдиного робочого місця і з останнім оновленням додав поштовий клієнт, що може інтегруватися з Gmail та календар. Як повідомляє The Verge, в Zoom вже є командний чат, дошка і планувальник зустрічей і нові служби природно доповнюють загальні можливості додатка.

Як працюють нові можливості?

Поштовий клієнт Zoom може інтегруватися зі службами Google і Microsoft 365 і підтримує наскрізне шифрування. Zoom представляє домен «@zmail.com», який можуть використовувати звичайні клієнти для своїх облікових записів пошти. А клієнти плану Zoom One Business можуть створити й використовувати власний домен.

«Завдяки клієнтам Zoom Mail і Calendar користувачі отримають ще більше можливостей спілкування та співпраці в Zoom One і зменшать втрати часу на перемиканні між додатками. Користувачі зможуть працювати ефективніше, швидко отримувати доступ до своїх комунікацій, а також легко планувати зустрічі та приєднуватися до них – усе це завдяки Zoom!», — зазначають в компанії. 

Календарі всередині Zoom допомагають легше розпочинати зустрічі й дають можливість побачити, хто вже в кімнаті, перш ніж приєднатися. Ви також можете побачити, які зустрічі завершено, і побачити посилання на запис зустрічі, не чекаючи, поки колеги закінчить завантаження та вручну надішлють його команді. Календар також підтримує інтеграцію з аналогічними продуктами Microsoft і Google.

Чому це цікаво?

З нещодавнім випуском Zoom Team Chat компанія вже почала рухатись в зону інтересів Slack і Microsoft Teams, і тепер продовжує конкуренцію за створення гібридного робочого рішення, яке включає миттєве спілкування, відео та електронну пошту. Зокрема, Zoom вже наближається до Microsoft 365, дозволяючи компаніям підключатися до наявної служби електронної пошти від інших компаній.

Тепер сервіси Zoom Mail і Calendar є ще одним рішенням, яке малі підприємства можуть розглянути на рівні з такими продуктами, як Microsoft 365 і Google Workspace — зрештою, вони, ймовірно, все одно використовують зустрічі Zoom.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук