В Києві компенсуватимуть 75% вартості генераторів

2
Читати на RU

У столиці затвердили цільову програму часткового відшкодування вартості генераторів та інших пристроїв для альтернативного живлення. Згідно з рішенням, ОСББ та кооперативи зможуть повернути 75% вартості такого обладнання.

«У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні було розроблено міську цільову програму задля забезпечення ОСББ незалежними приладами альтернативного живлення електроенергії, а також зниження фінансового навантаження на співвласників будинків», — депутатка Київської міської ради Лілія Пашинна.

Депутатка додала, що для отримання часткової компенсації необхідно заповнити заяву та подати пакет документів до районних у місті Києві державних адміністрацій.

Залишити коментар

Коментарі | 2

  • Добре що хоч на цьому можна буде зекономити, бо отримувати генератор не так вже й дешево по вартості…

    • Ну а что вы хотели…. На генератор достаточно серьёзные задачи положены и если вы к нему халатно будете относиться, то он вам точно долго не прослужит… Поспешу вам сразу напомнить и о замене масла, такое ведь тоже для генератора нужно покупать! Я покупал здесь неоднократно https://maslobaza.com/ его. Масло относительно недорого е и вы его сразу можете впрок купить просто выбрав чуть больший литраж.

Пошук