YouTube запускає функцію «Запитання в прямому ефірі»

Читати на RU

YouTube запускає нову функцію «Запитання та відповідей прямому ефірі». Вона дозволить організувати спеціальні сеанси запитань від глядачів під час прямих трансляцій, пише The Verge.

Ось як це працює. Людина, яка веде трансляцію, запускає сеанс, на екрані у глядачів з’являється окреме поле, куди вони можуть писати свої запитання. Автор обирає запитання, яке хочете обговорити і може закріпити його на екрані, щоб всі знали про що йде мова. Далі потрібно закріпити інше запитання, і воно замінить те, що знаходиться у верхній частині списку. Після завершення сеансу, можна повернутися до стандартної кімнати чату.

Чому це важливо

YouTube продовжує вдосконалювати свою функцію прямих ефірів, щоб конкурувати з Twitch. Компанія вже додала низку функцій, щоб зробити свої чати більш привабливими для стримерів. Ці доповнення включають «суперчат», який дозволяє глядачам платити за закріплення коментаря, і «супердонат». «Запитання та відповідей прямому ефірі» в прямому ефірі не допомагають стримеру заробляти гроші напряму, але підштовхують глядачів до донатів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук