8 інструментів з використанням штучного інтелекту, які заощадять ваш час

Читати на RU

Дизайнер у Stacc Маріус Гаукен поділився у своєму Twitter добіркою з 8 інструментів, які за допомогою технологій штучного інтелекту заощаджують час користувачів. Редакція AIN.UA переклала тред.

lex.page

Щоразу, коли ви не знаєте, як продовжити текст, достатньо ввести +++, і lex продовжить його за вас. lex.page також допомагає створювати заголовки для текстів, проте працює лише з англійською мовою.

Runway

Runway — це пакет для створення контенту з майбутнього. У ньому є чарівні інструменти ШІ, такі як:

  • Можливість змінювати зображення текстовими описам;
  • Видалення об’єктів у відео;
  • Видалення фонового відео;

DiffusionBee

DiffusionBee — це безкоштовна програма під macOS для використання генеративної нейромережі Stable Diffusion. Просто дайте програмі текстову підказку, і вона створить зображення на основі вашого тексту.

LexicaArt

Надавати підказки для рішень тексту в зображення – це мистецтво. LexicaArt — це пошукова система Stable Diffusion, яка показує підказки, які використовували інші для створення зображень.

Metaphor Systems

Metaphor — нова пошукова система, заснована на генеративному штучному інтелекті. Ви вводите пошук, написавши фразу, яка виглядає так, ніби вона може закінчуватися посиланням.

Soundraw

Вам потрібна унікальна музика для подкасту чи відео? Soundraw — це музичний генератор для творців. Виберіть потрібний тип музики – жанр, інструменти, настрій, тривалість тощо – і дозвольте їхньому штучному інтелекту створювати для вас чудові пісні та варіанти.

ClipDrop

Освітіть наявні фотографії та малюнки за допомогою ClipDrop Relight. Інструмент дозволяє змінювати розташування світла на зображенні після його зйомки, завдяки спеціальному штучному інтелекту, який відображає глибину кадру.

Talk to books

Talk to books — це творчий інструмент від Google для пошуку нових ідей, який дозволяє тримати цитати з понад 100 000 книг, які відповідають на ваш запит.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук