OpenAI інвестував $23,5 млн у Mem. Що це за сервіс

Читати на RU

Фонд OpenAI інвестував $23,5 млн у сервіс Mem, який організовує ведення нотаток за допомогою штучного інтелекту. Як пише TechCrunch, загалом Mem залучив $29 млн, а оцінка компанії досягла $110 млн.

  • Минулого року OpenAI за підтримки Microsoft створила фонд, який на ранній стадії інвестує у стартапи повʼязані із штучним інтелектом.
  • Тепер цей фонд укладає угоду з Mem. Програма використовує штучний інтелект і визначає найбільш актуальні нотатки для різних людей.
  • Користувачі можуть робити короткі нотатки, надсилати посилання за допомогою SMS, програм обміну повідомленнями та мобільного додатку. Функції спільної роботи дозволяють командам ділитися, редагувати та коментувати нотатки, а також прикріплювати їх до спільних календарів.
Зображення: Mem

Чому це цікаво

За даними Gartner, співробітники витрачають 50% робочого часу на пошук інформації та в середньому по 18 хвилин, щоб просто знайти потрібний файл. Дезорганізація документів обходиться підприємствам у $3900 на одного працівника щороку. Mem рекламує свій додаток, як вирішення цієї проблеми.

Стартап нещодавно запустив Mem It для Twitter. Це програма, яка дозволяє користувачам зберігати треди та отримувати згенеровані штучним інтелектом вижимки їхнього вмісту. Компанія також вдосконалює інший продукт під назвою Mem X. Це вбудований робочий помічник Mem, який використовує штучний інтелект для генерування тексту на основі коротких запитів. Він також вміє створювати заголовки для документів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук