Потрібен лише смартфон: як працює страхування з ARX?

У воєнний час безпека — понад усе. Страхування може допомогти захиститися від багатьох негараздів, які нікуди, на жаль, не зникають життя. Щоб знизити ризики, страхова ARX радить купувати поліси онлайн, бо таке страхування максимально безпечне та практично не має недоліків.

Чому варто обрати онлайн-страхування?

Головне, щоб отримати певний страховий продукт, не потрібно нікуди йти або їхати, що важливо зараз, адже будь-якої миті може лунати повітряна тривога. 24/7 доступ до необхідних договорів можна отримати, маючи лише смартфон та інтернет. Оформивши поліс онлайн, ви протягом короткого часу отримуєте його на Email. Весь процес – від покупки до отримання – може зайняти орієнтовно 15-20 хвилин.

Е-поліс у більшості випадків не потрібно друкувати. Він зберігається у мобільному телефоні або планшеті. А при наявності спеціального застосунку — все завжди під рукою, усі деталі договорів. Крім того, електронний поліс не можна підробити, він фіксується в базі СК і зберігається там протягом усього часу. 

З першого дня війни клієнти ARX мали змогу купувати найпопулярніші поліси на офіційному сайті компанії. Найбільший попит мали: туристичне страхування як альтернатива медичному страхуванню за кордоном та обов’язковий міжнародний поліс автострахування «Зелена картка». Обидва поліси можна придбати за 5 хвилин онлайн, з будь-якої точки світу. Це те нововведення, яке компанія запропонувала клієнтам під час війни — раніше придбати такі поліси можна було тільки на території України.

З огляду на поточну ситуацію ARX запропонувала ринку ще й новий продукт — страхування від нещасного випадку, що враховує військові ризики (звичайно вони є виключенням з договорів). Нове страхування називається «Бронезахист», та покриває влучення снарядів, мін, куль, обрушення будівель, наслідки пожежі, мінування територій тощо. Такий поліс також можна придбати онлайн для себе або близьких.

Велику позитивну роль відіграє і наявність спеціального застосунку MyArx. У ньому зберігаються всі договори як клієнтів, так і їхніх родичів, якщо договори укладені в ARX. У додатку можна укладати нові договори, спілкуватися з компанією безпосередньо, навіть не переходячи до месенджерів. Що дуже важливо, отримати доступ до всієї інформації можна навіть офлайн. Зараз до цього застосунку додано нову функцію – «фотофіксація», її впроваджено для полісів автострахування. Клієнт може сфотографувати своє авто (інструкція, як це зробити є в додатку), для отримання страхової виплати.

Види страхових онлайн-полісів

Наразі на сайті компанії ARX за 5-7 хвилин можна придбати наступні поліси онлайн на будь-які випадки життя:

  • Автоцивілка. Це обов’язковий поліс для автовласників в Україні. Він захищає відповідальність водія перед третіми особами при виникненні ДТП. На сайті ARX такий поліс можна придбати за 5-7 хвилин та отримати його на пошту. Компанія пропонує декілька видів «Автоцивілки», кожен може вибрати те, що підходить саме йому.
  • «Зелена картка». Цей поліс обов’язковий для страхування за кордоном. Але оформити його можна й в Україні — в один клік на сайті компанії. Потім поліс краще роздрукувати, бо на кордоні часто вимагають саме такий варіант. У рамках «Зеленої картки» ARX додатково запропонувала абсолютно унікальну послугу — сервіс «Автоконсьєрж». Суть у тому, що у разі настання страхового випадку за кордоном можна цілодобово отримати інформаційну допомогу рідною мовою. Крім того, клієнту може бути надана технічна допомога на дорозі або з евакуацією авто. 
  • Туристичне страхування. Перебуваючи за кордоном, найкращий та найлегший спосіб отримати медичні послуги — придбати поліс туристичного страхування. В ARX це можна зробити онлайн за 5 хвилин. Раніше поліс був доступний тільки на території України, але з початку війни ARX покращила умови, тож тепер поліс можна придбати й закордоном. 
  • Бронезахист. Бронезахист — нова програма страхування життя. Вона особливо корисна як захист від нещасних випадків. Плюсом є те, що застрахуватися можна не тільки від побутових нещасних випадків, як от травми, опіки, обмороження, але й від нещасних випадків внаслідок воєнних дій – влучення снарядів, мін, куль, обрушення будівель тощо. Програма діє у всьому світі та у тих районах України, де не проводяться воєнні дії та які не перебувають в тимчасовій окупації чи оточенні. 

Тож, маючи при собі тільки смартфон, можна подбати про авто, здоров’я та життя, придбавши будь-які поліси страхування онлайн.

З ARX зручно та безпечно!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук