Українці можуть отримати 500 грн компенсації на ліки через Liki24

Читати на RU

Фонд «Ліки для України», створений Liki24 у квітні 2022 року, дає змогу українцям, яким не вистачає коштів, отримати компенсацію вартості медикаментів, замовлених через застосунок Liki24.

Як повідомили в компанії, компенсація стала можливою завдяки виділенню коштів від Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft mbh (DEG) у співпраці з Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Як працює компенсація?

Фонд «Ліки для України» пропонує українцям, яким не вистачає коштів, отримати компенсацію у половину вартості медикаментів, замовлених через застосунок Liki24.

«Ми вдячні DEG та уряду Німеччини за підтримку українців у надскладні для нас часи. Ці кошти допоможуть нам збільшити обсяги допомоги для тих, хто її потребує. Більше грошей – більше врятованих життів. Також ми розглядаємо можливість збільшення відсотка компенсації для найвразливіших верств населення», – наголосив співзасновник та СЕО Liki24.com Антон
Авринський.

У фонді також зазначили, що завдяки коштам, що передасть уряд Німеччини «Ліки для України» зможе безперервно працювати та надавати необхідну допомогу, тим хто цього потребує, протягом декількох місяців.

Як скористатися програмою?

Скористатися допомогою фонду «Ліки для України» можна за допомогою застосунку Liki24 (доступно в App Store та Google Play.

  • Перш за все в ньому потрібно зареєструватися, після чого на головному екрані Liki24 з’явиться інформація про можливість узяти участь у програмі компенсації.
  • Максимальна сума компенсації на цей час – 500 грн, які можна витратити на одне або декілька замовлень.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук