Популярний подкаст «Закрив раунд» від FAVBET Tech повертається з новим сезоном

Улюблений подкаст «Закрив раунд» знову в ефірі. Від цікавих криптопроектів та інвестицій до проблем екології й нових соціальних мереж — ведучі подкасту, Ілля Кабачинський та Антон Полєсков, у новому сезоні анонсують найважливіше і найцікавіше. 

Головна ідея подкасту — розповісти про технологічні феномени й те, що вражає сьогодні у tech-індустрії. Ведучі обговорюють бізнеси та компанії, які залучають мільярдні інвестиції. Також не забувають про події, що впливають на технологічний ринок. І, звісно, говорять про людей у tech, які змінюють світ.

Новий сезон подкасту «Закрив раунд» здивує слухачів не лише новими іменами, а й детальними розборами важливих новинок технологічного світу. Цього разу — більше деталей, більше подій, більше інсайтів.

Нагадаємо, FAVBET Tech — постійний партнер подкасту. Українська IT-компанія, резидент «Дія.Сіті», розробляє програмне забезпечення, яким користуються мільйони клієнтів у всьому світі. Під час війни FAVBET Tech активно підтримує Мінцифру в ініціативі розгортання IT-армії та організувала власні кібервійська.

Подкаст «Закрив раунд» можна послухати тут:

Слідкуйте за новинами подкасту в Instagram.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук