Українська студія створила симулятор волонтера

Tsebro Games, українська студія відеоігор, опублікувала трейлер нової гри під назвою One More Day. Це симулятор волонтера про повномасштабну війну України та РФ, пише видання Mezha.

  • Гра вийде у лютому 2023 року на Steam. Згодом зʼявляться версії для Android та iOS.
  • Третину прибутку автори збираються передати у волонтерські фонди. Також Tsebro Games збирають донати від користувачів вже зараз на платформі Ko-Fi. Тим, хто надішле більше $25 обіцяють подарунок.
  • За сюжетом гра – це симулятор волонтера, який заснований на реальних історіях українців. Автори гри кажуть, що One More Day – це спосіб залучити до підтримки України аудиторію, яка не відгукувалася на прямі прохання донатів, проте готова заплатити за цікавий продукт.
  • Наразі над проєктом працює близько 15 людей – геймдизайнерів, художників, програмістів, звукорежисерів, тестувальників тощо. Середній досвід команди – 5 років. Проте є ті, хто у геймдеві набагато більше.

«Ми пішли шляхом інтеграції донатів в ігровий процес. Гравці матимуть можливість здійснити якийсь волонтерський «подвиг» – накраудфандити Байрактар, організувати сто літрів донорської крові, вивезти слона з зоопарку під обстрілом тощо (це не спойлери, це до прикладу масштабів квестів). І в кінці, отримуючи заслужену ачівку, вони зможуть прочитати реальну історію тих, хто робив щось подібне, і задонатити саме в той фонд, який цим займається», – кажуть розробники.

Tsebro Games – це компанія, яку створили четверо жінок для того, щоб допомагати видавати ігри для України та про Україну. Наразі в роботі кілька проектів, у кожному з них різні команди. Компанії зголосилися допомогти багато розробників з ААА-проєктами за плечима, тому гру вдасться завершити досить швидко.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук