Чорна п’ятниця в «Цитрусі»: знижки до 70% 

1

З 21 по 28 листопада у «Цитрусі» проходитиме найбільший розпродаж року. На вас чекає безліч товарів з вигодою до 70%: смартфони, телевізори, роботи-пилососи, розумні ґаджети та ще багато всього.  

Приходьте на шопінг у магазини мережі «Цитрус» чи замовляйте онлайн — не пропустіть нагоди придбати потрібну техніку за приємною ціною. 

Нижче — добірка найгарячіших пропозицій від «Цитрус». Більше шукайте — за посиланням. 

Навушники Apple AirPods 3 за 7 499 грн замість 9 899 грн

Відчуйте на собі всю магію звучання з технологією просторового аудіо, яка оточує звуком з усіх боків. Працюють до 6 годин без додаткового заряджання і до 30 з футляром MagSafe. Захищені від пилу та води. Мають новий оптимізований дизайн. 

Apple iPhone 14 

Найочікуваніша новинка цього року також доступна за зниженою ціною. Чорна п’ятниця в «Цитрусі» — чудова нагода оновити свій айфон або підготувати комусь у подарунок до новорічних свят. Потужні камери, суперфункціональний процесор та безліч корисних функцій — мрія, а не ґаджет. 

Навушники Samsung Galaxy Buds Pro 2 з вигодою 1 750 грн за 5 249 грн

Вражаюча цьогорічна новинка від Samsung. Неперевершений Hi-Fi звук і зручна посадка. Активне шумопоглинання та технологія всеохоплюючого звучання 360. Захищені від вологи, тому улюбленою музикою можна насолоджуватися навіть під дощем. 

realme C30 2/32GB за 3 999 грн

Практичний і вишуканий смартфон з яскравим та великим дисплеєм. 8-ядерний процесор забезпечує швидку роботу та багатозадачність, а батарея на 5000 мАг витримує цілий день активного використання. Для гарних знімків ґаджет має чудову камеру за штучним інтелектом. 

Телевізор Samsung 43″ 4K UHD Smart TV всього 14 999 грн

Яскравий, функціональний та потужний телевізор від Samsung з вигодою 2 900 грн. Насолоджуйтеся реалістичними кольорами та автоматично оптимізованими кадрами під кожен вид контенту. А безрамковий мінімалістичний дизайн стане стильним доповненням будь-якого інтер’єру.

Електросамокат Like.Bike Solo за 28 899 грн (вигода 7 100 грн)

Комфортний і надійний транспорт для швидкого пересування містом без заторів та затримок. Має практичну конструкцію, яка компактно складається, ефективну систему гальмування і хороший кліренс. Він швидко домчить вас куди потрібно завдяки електродвигуну потужністю 1000 Вт, який дозволяє йому розвивати швидкість до 55 км/год. На одному заряді самокат проїжджає до 40 км, цього вистачить на декілька днів поїздок. 

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO N8 Pro 

Чистота в оселі без турбот з цим функціональним помічником: сухе та вологе прибирання, точний контроль витрат рідини, передова система лазерної навігації та висока потужність всмоктування. Придбайте його зараз за 14 999 грн, заощадивши 3 000 грн. 

А ще, чим більше покупок у цей період зробите, тим більше кешбеку отримаєте. Чорна п’ятниця з «Цитрусом» — максимум вигоди та задоволення від нових ґаджетів.   

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук