Eldorado.ua відкриває знижки за розкладом до «Сімейної п‘ятниці»: що варто придбати

Попри всі складнощі щорічний тиждень розпродажів стартував за розкладом. Адже попит тільки зростає: українці ще більше часу проводять вдома, ще більше турбуються один про одного і саме техніка зі знижками – найкращий вибір для покупок.

Eldorado.ua працює заради сімей, тому цей тиждень знижок оголошений саме «Сімейною п’ятницею». Українці зможуть скористатися знижками до 70% на різні категорії техніки з 21 листопада по 28 листопада включно, влаштувати сімейний побут та подбати про себе та рідних. 

Хедлайнери «Сімейної п’ятниці» від Eldorado.ua

Велика побутова техніка

Холодильник WHIRLPOOL W7 X81O OXO можна придбати зі знижкою 29%. Ця модель має 16 годин автономного збереження холоду, захист від перепадів напруги, досить великий об’єм, зручне розташування полиць, працює тихо і не потребує розморожування. Додайте захист від дітей, «швидку заморозку», сигнал відкритих дверей, фільтр від запахів – і ви отримаєте найкращого на сьогодні помічника на кухні.

Пральну машину WHIRPOOL WRBSB 6228 B UA можна придбати зі знижкою 16%. Має широкий вибір програм, тиха в роботі завдяки інвертору та досить компактна. 

Все, щоб бути завжди на зв’язку із рідними

Eldorado.ua пропонує бюджетний й з досить хорошими характеристиками у своїй категорії смартфон OPPO A57s 4/64GB Starry Black зі знижкою 26%. Це потужна батарея, металевий корпус, NFC, можливість розширення пам’яті та великий екран. Все що потрібно найвибагливішому користувачу, за відносно невеликі кошти.

Універсальна мобільна батарея TnB 2 USB powerbank 20000mAh 10W Black (PBU20000) зі знижкою 15%Варто поквапитися та забронювати на сайті, бо павербанки нині швидко розпродаються.

Для онлайн-навчання та зручного офісу

Ноутбук LENOVO IdeaPad 3 15ALC6 (82KU01YWRA) зі знижкою 26%. Має досить потужний процесор AMD Ryzen 3, 4 ядра, попередньо встановлену Windows 11. Працює швидко, досить легкий. Два динаміки, хороший звук. Обсяг оперативної пам’яті RAM 8 Гб, Об’єм SSD 256 Гб. Оптимальне рішення у співвідношенні ціна-якість.

Неодмінні домашні атрибути для комфорту

Телевізор LED SATELIT 32H9200WS зі знижкою 18%Ця модель може і не для домашніх кінотеатрів, але досить достойний вибір на сьогодні. Діагональ 32″ — найкраще рішення для дитячих кімнат, для батьків у спальню, для кухні чи дачі. Передбачено Smart TV, Wi-Fi, керування голосом, LED дисплей. Дає чітку картинку та не гальмує – словом, найкращий варіант для родини. 

Тример PHILIPS MG 5720/15 зі знижкою 35%. Вже отримав чимало схвальних відгуків. Одна із переваг сьогодні – можливість роботи від акумулятора, час роботи – 1,5 години, заряджається за ніч. Матеріал ножів – нержавіюча сталь, 9 самозагострювальних насадок, довжина стрижки – 1-16 мм, регулювань довжини – 7. Та для зручності – прогумований корпус. Голить зручно, м’яко, швидко та якісно. 

Для чистоти в домі

Пилосос BOSCH BGS21X320 зі знижкою – 30%. Класика завжди в тренді. Бо якісно, просто та зрозуміло. Є регулювання потужності на корпусі, двохлітровий пилозбірник, а ще – телескопічна трубка, додаткові насадки для м’яких меблів, для паркету/ламінату, для підлоги й килима. Все до чого ми звикли, у найкращій німецькій якості.

Чому варто скористатися цими пропозиціями саме зараз – у тиждень розпродажів 21-28 листопада?

  • Значна економія завдяки знижкам. Придбавши велику побутову техніку зі знижками в Eldorado.ua, можна значно зекономити й на інші товари для дому. Скажімо, якщо плануєте оновити холодильник або пралку, зекономлених коштів цілком стане на пилосос або тример з акумулятором чи навіть смартфон. 
  • Можливість розстрочки. Низка банків-партнерів пропонують програми кредитування, оформити можна за лічені хвилини. Крім того, при оформленні оплати частинами у «ПриватБанк», є можливість отримати подвійні бонуси на картку лояльності.
  • Залишити час для родини, замовивши доставку. Eldorado.ua надає можливість забронювати товари на сайті у будь-який час доби. Та замовити доставку додому або до зручного поштового відділення чи оформити самовивіз та завітати в зручний магазин. Або замовити доставку в поштомат за 1 гривню, якщо вартість покупки не перевищує 399 гривень.

Не забудьмо подбати і про сім’ї, які потребують допомоги. Купити на сайті, в мобільному додатку чи в магазині «цеглинку для родинки» за 23 гривні. В рамках спільної із ГО «Сімейний сад» благодійної ініціативи триває збір коштів на модульне житло для родин, які втратили свій дім.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук