На Kickstarter збирають на настолку Heroes of Might & Magic III, для української локалізації не вистачає зовсім трохи

Читати на RU

На Kickstarter збирають гроші на випуск настільної гри за мотивами культової Heroes of Might & Magic III. Гра вже зібрала $3 млн, що значно перевищує початково зазначену суму, проте, як помітив Telegram-канал «Мемулякр», гра ще може отримати українську локалізацію, якщо українці задонатять на її розробку.

Якою буде настільна Heroes of Might & Magic III?

Гру розробляє Archon Studio у тісній співпраці з командою Might & Magic IP в Ubisoft і розробники обіцяють повністю перенести оригінальний ігровий процес Heroes of Might & Magic III у фізичну настільну гру.

Гра постачатиметься з високоякісними цільними мініатюрами. Основна гра поєднує в собі механіку побудови колоди, контроль території та бойову систему динамічних карт. Аддони включатимуть додаткові фракції, а окремі ексклюзивні доповнення матимуть більше мініатюр, карток або, можливо, цілі фракції. 

Як отримати українську локалізацію?

Відповідно до правил, які оголосили розробники гри, окрему локалізацію отримають ті країни, з яких буде хоча б 750 донатів. Поки таких країн всього 7 — це США, Польща, Франція, Німеччина, Канада, Британія, Чехія та Іспанія.

Зараз українці не набрали й 500 донатів, а до кінця збору коштів на Kickstarter залишилось всього 35 годин. Проте, якщо кожен, кого цікавить ця гра, закине хоча б по $1, можливо, видання додасть українську локалізацію.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук