WhatsApp дозволить надсилати повідомлення собі самому

WhatsApp почав розгортати функцію, яка дозволяє користувачам створювати чат із собою, пише TechCrunch. Надсилання повідомлень собі у месенджерах часто використовують як нотатки або ж місце для зберігання файлів.


В Meta, якій належить WhatsApp, оголосили, що нова функція вже протестована і охопить усіх користувачів Android і iOS найближчими тижнями. Ось як користуватися функцією:

  1. Під час створення нового чату зʼявиться власний контакт у верхній частині списку.
  2. Потрібно торкнутися його і перейти на екран чату.
  3. Далі надішліть собі повідомлення, щоб чат зʼявився в списку повідомлень.

Користувачі можуть закріпити свій чат у верхній частині списку розмов, щоб не шукати їх щоразу. Хоча функція надсилання собі повідомлень є новою в WhatsApp, деякі користувачі використовують обхідний шлях. Ви можете надсилати повідомлення самому собі за допомогою функції програми «click to chat». Нова функція прибирає додаткові кроки, які люди використовували для самостійного спілкування за допомогою URL-адреси.

Конкурент WhatsApp, програма Signal, має функцію під назвою Note to Self, яка також дозволяє створювати повідомлення для особистого використання. Однак, на відміну від WhatsApp, Signal не пропонує закріпити чат у верхній частині списку.

Telegram також пропонує подібну функцію під назвою «Збережені повідомлення», яка дозволяє користувачам додавати в закладки будь-які важливі повідомлення, а також зберігати свої нотатки та нагадування, до яких можна буде отримати доступ у майбутньому.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук