Зʼявився застосунок «Давай займемось текстом» для вивчення української

Читати на RU

Проект «Давай займемось текстом», який створили двоє українців, розповідав про українські слова та спонукав до написання текстів. Тепер автори створили ще й мобільний додаток, який допомагає вивчати українську мову.

  • В додатку потрібно грати в ігри та вивчати нові слова української мови. Додаток створений і для тих, хто не знає українську взагалі, і тих, хто добре нею володіє.
  • За перші кілька днів додаток опинився на першому місці серед освітніх застосунків на українському App Store.
  • «Давай займемось текстом» безкоштовний і доступний для Android та iOS.
Зображення: «Давай займемось текстом»

«Ми — кримська львів’янка та IT-архітектор — розробили застосунок таким чином, щоб він тішив і тих, хто тільки відкриває для себе українську, і тих, хто вільно нею володіє. Кожен знайде для себе щось вабливе», — кажуть автори застосунку.

Співзасновниками проекту є Наталя Місюк та Олег Новосад. Проект народився, коли Наталя переїхала до Львова з Криму і не могла розуміти багатьох слів місцевої говірки. До того «Давай займемось текстом» популяризував українську мову через соцмережі і на YouTube. Наприклад розповідав про те, як картопляне пюре називають в різних регіонах України: мняцкана бульба, зам’яті бараболі, товканичка.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук