Pinterest закрив програму Creator Rewards, яка дозволяла творцям заробляти

Читати на RU

Візуальна соціальна мережа Pinterest закриває свою програму Creator Rewards, яка дозволяла творцям заробляти гроші, створюючи контент навколо щомісячних запитів і досягаючи певних цілей залучення. Про це пише TechCrunch.

  • Минулого року, коли компанія вперше показала Creator Rewards, вона заявила, що планує інвестувати в програму $20 млн.
  • Компанія також запустила фонд творців на суму $500 000, а цього року вклала в проект ще $1,2 млн.
  • Соціальна мережа створила цей проект, щоб допомогти творцям заробляти на платформі.
  • Тепер в Pinterest кажуть, що закривають цю програму, щоб зосередитися на інших програмах і функціях творців.

«Програма Creator Rewards завершиться 30 листопада 2022 року. Усім творцям, які брали участь, дякуємо за співпрацю. Ми прагнемо вивчити більше способів допомогти вам досягти успіху в Pinterest, і ми з нетерпінням чекаємо нових можливостей для спільної роботи у 2023 році», – йдеться в примітці Pinterest на сторінці довідки про нагороди творців.

Останнім часом компанії соціальних мереж постійно змінюють свої програми оплати для творців. Минулого місяця Snapchat скоротив виплати творцям з мільйонів доларів на тиждень до мільйонів доларів на рік. У вересні Meta оголосила, що закриває свою програму Live Shopping, щоб зосередитися на Reels. Компанія також закрила свою партнерську програму в Instagram, яка дозволяла творцям отримувати комісію, якщо користувачі купували продукти з тегами з їхніх публікацій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук