Список коворкінгів Києва, де є укриття, генератори та інтернет

В українських містах продовжуються аварійні та стабілізаційні відключення енергії. Тому AIN.UA підготував списки коворкінгів у Києві, де можна працювати, і де є резервне живлення та інтернет.

Creative States

Адресаметро «Палац Спорту», БЦ Gulliver, 29 поверх, Спортивна площа, 1-а,
а також між метро «Арсенальна» та «Печерська», БЦ Senator, 14 поверх, вул. Князів Острозьких, 32; Creative States of Arsenal 1, 2 
(A-Station, вул. Князів Острозьких 8, корпуси 7 і 12, Київ) 
Вартість місця в опенспейсі$30 на київських локаціях, $20 у Дніпрі на день
Укриття, резервне живлення та інтернетУ БЦ Senator ще не вимикали світло. У БЦ Gulliver є резервне живлення та інтернет від двох провайдерів (адміністрація БЦ Gulliver дозволила підключити локацію Creative State of Gulliver до генератора центру). Резиденти цієї локації користуються укриттям на паркінгу БЦ, це облаштоване бомбосховище з душовими, вбиральнями та робочою зоною. Для Creative States of Arsenal
є два укриття поряд: одне у кібер-клубі Checkpoint та у нічному клубі «Вогник».
УмовиЄ лаунж-зона, бар (вода, чай, кава), кухня, душ, Skype-кімната по запиту, принтер. Є hot-desk зона, облаштована меблями та усім, необхідним для роботи; локації pets friendly (можна брати домашніх тварин).

Platforma

АдресаБЦ «Леонардо», вул. Б. Хмельницького, 17/52
Вартість місця в опенспейсі200 грн в день
Укриття, резервне живлення та інтернетЄ укриття, підземний паркінг або метро поруч. БЦ має резервні джерела живлення. Коворкінг знаходиться у будівлі в урядовому кварталі, тому відключень електроенергії ще не було.
УмовиЄ кава-пойнти та Skype-кімнати по запиту.

Generator

Адресавул. М. Грушевського, 3
Вартість місця в опенспейсіВід 100 до 250 грн. Зараз бронювати місця можна через додаток коворкінгу.
Укриття, резервне живлення та інтернетЄ бомбосховище у будівлі. Також є генератор та термінал Starlink.
УмовиНе можна відвідувати зі своїми продуктами, також із тваринами. Парковка працює лише для резидентів. З 9:00 до 10:00 коворкінг працює безкоштовно.

The Space

Адресаметро «Дарниця», вул. Попудренка, 1А
Вартість місця в опенспейсі350 грн в день
Укриття, резервне живлення та інтернетВ якості укриття є -1 поверх (лаунж-зона). Коворкінг працює від двох мереж, що переключаються між собою у разі відключення електроенергії. З часу останніх обстрілів є проблема з електроенергією (відключення по 5-7 годин в робочий час), інтернет (Wi-Fi) теж не працює в цей час.
УмовиЄ кава, снеки, кухня, душ, принтер і тому подібне.

Коворкінг САД

Адресаметро «Шулявська», вул. Марії Капніст, 2
Вартість місця в опенспейсі70 грн/година, 250 грн/день (в будні) 200 грн/день (вихідні)
Укриття, резервне живлення та інтернетУкриття є на цокольному поверсі. Генератору немає, але світло тут поки не вимикали.
УмовиЄ лаунж-зона, кава/чай, парковка, переговорні кімнати, принтер і т.п.

Peremoga

Адресаметро «Золоті Ворота», вул. Ярославів Вал, 15
Вартість місця в опенспейсі420 грн/день або 90 грн/годину
Укриття, резервне живлення та інтернетВ якості укриття є -1 поверх з водою та печивом або метро «Золоті Ворота» у кількох хвилинах пішки.
УмовиЄ кухня та кава-поїнти, зона відпочинку, принт-зони.

_And work

Адресаметро «Політехнічний інститут», пр. Перемоги, 26, 5-й поверх «Смарт-Плаза»
Вартість місця в опенспейсі500 грн/день
Укриття, резервне живлення та інтернетВ якості укриття є підземний паркінг або метро поруч. Генераторів поки немає, але світло у коворкінгу поки не вимикали.
УмовиУ коворкінгу є кава і снеки. Кухні немає, але в ТЦ є «Сільпо» та фудкорт.

Lift99

Адресаметро «Олімпійська», вул. Володимирська, 101
Вартість місця в опенспейсі$25 (915 грн)/день
Укриття, резервне живлення та інтернетЄ облаштоване укриття з робочими місцями та інтернетом (він буде навіть при вимкненні електропостачання). Генератору поки що немає, але і світло поки що не вимикали. Інтернет працює без живлення.
УмовиВесь базовий комплект (принтер, кава, лаунж).

Kooperativ

Адресавул. Січових Стрільців, 23-А
Вартість місця в опенспейсіна день — $20; тиждень — $100; 10 візитів на місяць — $200; місяць — $200
Укриття, резервне живлення та інтернетУкриття — на відстані 250 м, у будинку поруч за адресою вул. Січових Стрільців, 14. Є дві лінії електропостачання та два інтернет-провайдера.
УмовиУ вартість абонементу на фіксоване місце входить користування Skype-будками (Zoom-капсули, кімнати 2 на 2 для дзвінків), кава, чай/вода. Є переговорні кімнати, спальні капсули та душові кабіни. Паркінг на 200 місць — платний (від бізнес-центру).

HUB 4.0 CAMPUS

Адресавул. Нижньоключова, 14
Вартість місця в опенспейсідень — 500 грн; місяць (у фіксованому місці) — 4850 грн
Укриття, резервне живлення та інтернетНа цокольному поверсі є лаунж та кухонна зони. Ще облаштоване підвальне приміщення в цьому ж будинку. Є дві лінії електропостачання, перебоїв зі світлом поки не було.
УмовиПарковка гостьова по колу ЖК, переговорна кімната на другому поверсі, на 10 людей — 600 грн/година. У вартість входить відеонагляд, охорона, клінінг, комунальні платежі, чай/кава/вода.

Anthill Space

Адресавул. Миколи Василенка, 7
Вартість місця в опенспейсіна день — 300 грн; місяць – 4000 грн (без закріпленого місця); 4500 грн (з закріпленим місцем)
Укриття, резервне живлення та інтернетУкриття знаходиться у 200 метрах від коворкінгу. Коворкінг працює без перебоїв. Є генератор для роботи інтернету (його вистачає на 5-6 годин).
УмовиКава/чай/печиво входить у вартість. Є кав’ярня, де можна поснідати за окрему вартість. Парковка від бізнес-центру коштує 100 грн/день, 1500 грн/місяць окреме місце. Телефонні бокси у вільному користуванні.

True Office

Адресавул. Німецька, 1/32
Вартість місця в опенспейсі$150 за незакріплене місце та $200 за закріплене місце, курс долара лишили на рівні 29 грн за долар до кінця року.
Укриття, резервне живлення та інтернет120 м до метро «Палац Україна», 1,4 км до підстанції Бастіонна. Є генератор, у інтернет-провайдера також є аварійні генератори.
УмовиКулер, безлімітна кавомашина, мікрохвильова піч, холодильник, чайник. На першому поверсі є кав’ярня, там можна поснідати за окрему вартість. Є платна парковка.

Tceh

Адресавул. М. Пимоненка, 13, корп 6А/21; Кирилівська, 15, 8 (9 поверх); Ярославський пров., 1/3 (3 поверх); вул. Ярославів Вал, 18.
Вартість місця в опенспейсіОпенспейси зайняті, місць немає. Можна зняти офіс на метро «Золоті ворота» на 10 людей на $3500.
Укриття, резервне живлення та інтернетЯк укриття облаштований підвал у будівлі, також є метро у 850 м. Світло ще не вимикали, є два інтернет-провайдера, є генератор на 5-6 годин. Світло у них ще не вимикали.
УмовиСнеки, кава, душ, канцелярія, парковка входить у вартість.

IHUB

Адресавул. Хрещатик, 10
Вартість місця в опенспейсі3500-5000 грн за місце
Укриття, резервне живлення та інтернетЄ укриття у самому коворкінгу, генератор і термінал Starlink.
Умови

Coworking Amarant

Адресаметро «Тараса Шевченка», вул. Костянтинівська, 71 Д (територія ГК «Амарант»). 5 хвилин пішки від метро
Вартість місця в опенспейсі300 грн — до 2 год; 800 грн — 1 день (8 год); 3300 грн — 5 днів; 10 000 грн — місяць
Укриття, резервне живлення та інтернетНа всій території є резервне живлення від потужного генератора та інтернет. Живлення районного вузла зв’язку інтернет-провайдера у аварійних випадках також працює від генератора. Відвідувачі та резиденти користуються власним надійним, сучасним та комфортним укриттям на території локації.
УмовиЄ лаунж-зона, безкоштовний кава-пойнт (вода, чай, кава, печиво), бізнес-ланчі у власному кафе, переговорні кімнати, фліп-чарти, конференц-зал з проектором, плазмові телевізори, принтер, вбиральні, номери зі зручностями.

Список — неповний, будемо його доповнювати.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук