«Нова пошта» доставляє товари з Чехії (можна замовити Starlink)

«Нова пошта Глобал» запустила нову країну для онлайн-шопінгу – Чехію. Це вже дев’ята країна, з якої українці можуть купувати товари та техніку безпосередньо в онлайн-магазинах, в яких немає прямої доставки в Україну.

Доставку з Чехії можна замовити на адресу, до будь-якого відділення або поштомату «Нової пошти» в Україні. Українцям доступні замовлення із найпопулярніших чеських інтернет-магазинів як Koulier, Globalmoto, ZARA, Rockino, Patro, 4home, тощо.

Ціна доставки залежить від ваги посилки:

  • 0,5 кг за $5 (183 грн);
  • 1 кг – $8,50 (311 грн);
  • 1,5 кг – $10 (366 грн);
  • 2 кг – $13,50 (494 грн).

Вартість доставки можна розрахувати самостійно за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping. Наприклад, наразі Starlink в Чехії можна придбати від 14 300 грн, а вартість доставки товару вагою 8,5 кг в Україну складатиме від 1900 грн.

Як замовити Starlink

  1.  Зареєструйтесь на NP Shopping та отримайте власні адреси для доставки замовлень з Європі та США.
  2. Зайдіть на офіційний сайт Starlink. На головній сторінці оберіть місце куди доставити пристрій. Це міста Tanvald в Чехії, Jelenia Gora в Польщі, Görlitz в Німеччині або Muggia в Італії. Тут знаходиться логістичні склади Nova Poshta Shopping.
  3. Далі натисніть «Order Now», після цього відкриється сторінка замовлення Starlink.
  4. У полях необхідно ввести дані, які знаходяться в вашому особистому кабінеті NP Shopping (вкладка «мої адреси для шопінгу»). Вам потрібно додати свої дані, та свій особистий ідентифікатор NP.
  5. Натискаємо кнопку «Update Shipping address». Вас буде переведено на сторінку оплати онлайн-замовлення.
  6. Введіть платіжні дані та натисніть кнопку «Order Now».
  7. Starlink прибуде в Україну вже за один-два тижні. Прямо на вашу адресу «Нової пошти».

Як скористатися сервісом NP Shopping?

  1. Зареєструйтесь у NP Shopping. В особистому кабінеті ви отримаєте адресу для шопінгу, яку використовуватимете при покупках.
  2. Обирайте інтернет-магазин, замовляйте товар онлайн, а в рядку доставки вказуйте отриману через NP Shopping адресу.
  3. Після замовлення в особистому кабінеті NP Shopping реєструйте трекінг номер, отриманий в інтернет-магазині. А далі обирайте будь-яке відділення, поштомат або адресну доставку кур’єром.

Напередодні новорічних свят «Нова пошта» знизила вартість доставки замовлень з інтернет-магазинів Іспанії та Італії на 25%. Цей акційний тариф діятиме до 31 січня 2023 року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук