З’явився сайт, де можна знайти найближче місце для роботи зі світлом та інтернетом

Читати на RU

Команда українських айтівців Cody Ukraine створила сайт Svitlospot, який показує найближчі місця для роботи зі світлом та інтернетом. Як повідомляє The Village, сайт також дозволяє перевірити скільки місць має коворкінг, ресторан чи інше місце для роботи, наявність укриття та іншу детальну інформацію.

Максим Гонтар, CEO Cody Ukraine, зазначив, що зараз проект реалізовано в форматі MVP, проте, якщо сервіс з пошуку місць для роботи виявиться справді потрібним та корисним, команда займеться його подальшим розвитком та оновленням.

«Проект у найкращих традиціях досвіду з запуску MVP стартапів зроблено за два дні. Але якщо він дійсно зможе вирішувати поставлене перед ним завдання то ми дуже швидко опублікуємо оновлену версію, з локаціями відразу на карті та іншими елементами, що спрощують використання, як для користувачів, так і для тих, хто надає місця для роботи. Наступного тижня ми плануємо активно залучати локації, які надають місця для роботи. І впевнений, що це можуть бути не тільки коворкінги», — написав Гонтар.

Зараз Svitlospot вже дозволяє переглянути, скільки місць має коворкінг чи заклад, платний він чи безплатний; чи є там укриття та генератор; які робочі години, тип розміщення (опенспейс, переговорна чи окреме приміщення) та інші деталі (наприклад, чи можна туди з тваринами).

Чому це важливо?

Як зазначив Гонтар, іноземний бізнес негласно, але досить системно відмовляється від розробників, які перебувають зараз на території України. Мова не лише про ІТ, а й про інші сектори економіки. Крім того, деякі клієнти вже почали додавати в договір пункт про те, що відсутність світла або перебої з інтернетом не можуть бути причиною для зміни термінів здачі проекту.

За таких умов українські спеціалісти мають зробити все можливе, щоб попри всі відключення та негаразди продовжувати працювати та підтримувати економіку держави. Деякі компанії створюють в офісах всі необхідні умови для роботи, проте поки багатьом фахівцям доводиться самотужки шукати рішення.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук