Компанія Welltech відкрила офіс у Варшаві

Глобальна health&fitness компанія Welltech відчинила двері свого нового варшавського офісу, який вже є повноцінним хабом і де залучено понад 35 спеціалістів. У планах – активний ріст.

Welltech прийняв рішення будувати міжнародну компанію з присутністю у ряді європейських країн ще до війни і російська агресія лише прискорила цей процес. Офіс у Варшаві допоможе забезпечити проектами спеціалістів, які були змушені покинути Україну, а також слугуватиме хабом для залучення локальних спеціалістів. 

Підтримка через застосунки

Робота не припинялася ні на день після початку вторгнення: компанії вдалося не лише забезпечити звичний темп релізів продуктів та зберегти топові позиції в рейтингах, а й почати системну підтримку України та протидію агресору вже у перші дні війни.

«Ми та наші продукти не могли залишатися осторонь, тому до наших застосунків FitCoach, Muscle Booster, OMO, WalkFit та Yoga-Go було додано нову функцію: актуальні новини про війну в Україні та можливість задонатити на допомогу українцям» — заявляють у компанії.

Згодом Welltech відкрив безкоштовний доступ до своїх топових застосунків усім українським користувачам Play Market та App Store, а це сотні тренувань та челенджів, плюс безкоштовний доступ до посібників із харчування та схуднення, покращення сну та підвищення щоденної активності. У команді впевнені, що так можуть допомогти українцям підтримувати своє фізичне та ментальне здоровʼя в цей складний час.

«З початку війни ми, як компанія, підтримуємо Україну фінансово та інформаційно, надаємо гуманітарну допомогу тим, хто її потребує. Ми розвиваємо наші продукти та продовжуємо активно шукати спеціалістів, зокрема й у нові офіси компанії» — Валентина Мироненко, Director of Talent Acquisition at Welltech.

Ріст команди та нові опції

Компанія не припиняла найм і за період з початку війни до команди долучилося понад 100 спеціалістів.

На сьогодні відкрито 20+ вакансій, серед яких: Product Managers, Project Managers, iOS, Android Developers, Back-end на Python, Front-end на React, Product Designer.

Активно шукають спеціалістів і у польський офіс: у фокусі українці, які наразі перебувають за кордоном.

Компанія не лише гарантує пакет бенефітів, легалізацію та комфортні умови роботи, але й забезпечує підтримку при релокейті.

Для спеціалістів вже працює зручний та функціональний офіс.

З огляду на швидкий ріст команд багато уваги приділяють також комфортній взаємодії між офісами й командами, та підтримують формування внутрішніх комʼюніті спеціалістів.

Наразі, у планах ріст команди та розвиток хабу у Варшаві, адже глобальна місія компанії не змінилася — допомагати мільйонам людей у всьому світі бути здоровими. Сталою залишається і мета: стати Health&Fitness компанією № 1 у світі.

Довідка про компанію

  • Welltech розробляє Health & Fitness програми.
  • За результатами 2021 року Welltech займає 6 місце у світовому рейтингу Health&Fitness компаній відповідно до даних AppMagic.
  • Застосунки компанії завантажено понад 170+ мільйонів разів.
  • За результатами 2021 року продукти компанії посідають провідні позиції у світових рейтингах застосунків від AppMagic: Muscle Booster — № 1 у рейтингу найбільш завантажуваних та комерційно успішних застосунків  для чоловічого фітнесу, Yoga Go — № 1 у рейтингу застосунків для йоги.
  • Компанія працює з  500+ спеціалістами.
  • Головний офіс Welltech розташований в місті Лімасолі, Кіпр.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук