Google дозволить прокручувати результати пошуку до шести сторінок

Google представляє функцію «Безперервне прокручування» на десктопах для англомовних запитів у США. Раніше в пошуковику можна було тільки переключатися між сторінками з результатами відповідей, пише TechCrunch.

  • Цю функцію Google вже деякий час пропонує на мобільних версіях пошуковика.
  • За допомогою безперервного прокручування користувачі можуть бачити до шести сторінок результатів пошуку. Після цього зʼявиться кнопка «ще» для пошуку подальших результатів.
  • На мобільних пристроях Google обмежує безперервне прокручування до чотирьох сторінок результатів пошуку за один раз.

Чому це цікаво

Нова функція може забезпечити кращу видимість для сайтів, які не мають достатньо високого рейтингу, щоб бути на першій сторінці. Люди, як правило, уникають переходу на другу сторінку, і дуже мало переходять на третю чи четверту.

Багато користувачів скаржаться, що в результатах пошуку Google погіршилась якість. У відповідь Google вніс низку змін, зокрема зробив результати пошуку більш наочними. У вересні компанія також запустила функцію, яка показувала результати з Reddit і Quora в розділі «Обговорення та форуми».

Незважаючи на те, що дизайн багатьох функцій орієнтований на мобільні пристрої, Google також працює над покращенням пошуку на комп’ютері. Компанія тестує картки у вигляді віджетів на головному екрані, щоб надати користувачам миттєвий доступ до інформації про погоду та курс акцій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук