Luxoft відкрив офіс в Туреччині

IT-компанія Luxoft відкрила новий офіс в Стамбулі. Про це повідомляється в LinkedIn компанії.

  • Нова локація запрацювала 15 листопада. Повідомляється, що турецька команда Luxoft спеціалізуватиметься в першу чергу на розробці програмного забезпечення та створенні цифрових стратегій для автомобільної промисловості, однак і майбутньому можливо відкриються й інші бізнес-сфери.
  • В Туреччині у Luxoft вже працює 40 людей, але компанія планує винаймати більше співробітників. На сайті компанії наразі доступно 25 вакансій для турецьких ІТ-спеціалістів з можливістю працювати віддалено або в офісі у Стамбулі.

Luxoft – міжнародна ІТ-компанія з офісами в Україні (Київ, Дніпро, Одеса). Українська команда Luxoft налічує близько 4000 співробітників. У 2019 році американський постачальник ІТ та консалтингових послуг DXC Technology придбала Luxoft Holding за $2 млрд. 4 березня компанія DXC Technology, оголосила про вихід з російського ринку через війну. Але лише у квітні 2022  Luxoft International передала 100% російської юрособи компаніям ТОВ «ИБС Ит Услуги» та ТОВ «ИБС» і повністю вийшла з ринку рф.

Раніше керівниця та HR-директорка в Luxoft Ukraine Олена Самборська розповіла в інтервʼю AIN.UA про те, як повномасштабне російське вторгнення вплинуло на бізнес компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук