Знижки до 60% та альтернативна реальність — такими будуть новорічні свята в «Цитрусі»  

Період новорічних свят — один із найулюбленіших у багатьох українців. Вже традиційно «Цитрус» готує знижки до 60% та багато приємних сюрпризів і бонусів. Підготовка подарунків, прикрашання ялинки та очікування дива — цього у нас ніхто не зможе відібрати.

Цього року «Цитрус» готує повний ціновий ваншот. Не поспішайте гуглити, зараз все розкажемо. 

З 15 грудня 22 до 9 січня 23 купуйте техніку зі знижками до 60%. Смартфони, ноутбуки, розумні ґаджети, телевізори та техніка для дому, все для ігор та хобі — святкова пропозиція розповсюджується на всі групи товарів. Попереду багато свят: День Святого Миколая, Різдво, Новий рік — готуйте подарунки та заощаджуйте разом з «Цитрусом».  

А для тих, у кого встановлений мобільний застосунок «Цитруса», сюрпризів ще більше: шанс отримати один з 8 популярних ґаджетів чи до 1000 бонусів на покупки. 

Застосунок доступний для Android та iOS. І, якщо у вас його ще немає, радимо встановити для зручного новорічного шопінгу. 

У магазинах «Цитрус» створить атмосферу свята оригінальним декором у стилі улюблених відеоігор та облаштує круті фотозони. 

«Під час свят особливо хочеться розділяти позитивні емоції з близькими та рідними — підготувати їм подарунки чи придбати щось для себе. Тому традиційно в «Цитрусі» ми готуємо новорічну кампанію, яка порадує та здивує не тільки знижками, а й приємними бонусами», — розказала маркетинг-директорка «Цитруса» Валентина Комарова

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук