Тепер застрахувати квартиру чи будинок від мародерів, затоплень та інших пошкоджень можна онлайн від 490 гривень на рік

Страхування від Colonnade Ukraine, що є частиною канадського фінансового гіганта Fairfax, можна оформити онлайн за дві хвилини всього за 490 гривень на рік.

Застрахувати можна власну чи орендовану квартиру, усе підписується онлайн без візиту до офісу: просто позначаєте адресу на мапі, підтверджуєте свої дані та підписуєте договір через SMS. Єдиний раз, коли вас попросять підтвердити право власності на оселю та пошкоджене майно — це якщо трапиться страховий випадок.

Базовий пакет не залежить від величини оселі: квартиру можна застрахувати за 490 гривень, а будинок — за 950 гривень на рік. Він покриває збитки від вогню, води, протікання труб і бойлерів, стихійних явищ і зловмисних дій: крадіжок чи навіть мародерства. Ліміт (тобто максимально можлива виплата) на пошкодження оздоблення, сантехніки та комунікацій у ньому — 50 000 гривень. Ліміт на пошкодження меблів і техніки — 50 000 гривень.

Розширений пакет страхує не лише ваше майно, а й майно сусідів, що може пошкодитися за вашої вини: наприклад, якщо ви когось затопите (ліміт на шкоду сусідам — 100 000 гривень). Також він покриває збитки від короткого замикання (ліміт — 30 000 гривень) і прибирання після страхового випадку (ліміт — 50 000 гривень). Максимальна виплата за пошкодження оздоблення, сантехніки та комунікацій у розширеному пакеті складає 500 000 гривень, меблів і рухомого майна — теж 500 000 гривень.

Важливо, що ви маєте постійно проживати в застрахованій оселі. Якщо плануєте бути відсутніми більше 7-ми днів, потрібно дооформити спеціальний пакет «Відпустка». Також врахуйте, що страхування не захищає від пошкоджень через бойові дії (влучення ракет тощо).

Компанія Colonnade Ukraine — це перша міжнародна страхова в Україні, працює тут з 1998 року, головний офіс знаходиться в Торонто, український офіс — у БЦ «Іллінський» у Києві. Також це перша повністю діджиталізована страхова: будь-який поліс Colonnade можна оформити онлайн за кілька хвилин, усі питання вирішити телефоном або через Телеграм-підтримку.

Стежте за новинами компанії на сайті та у Facebook.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук