У Windows 11 з’явився вбудований інструмент запису екрана

DIBRUGARH, INDIA - Jun 25, 2021: Assam, india June 17, 2021 Windows 11 logo on laptop screen stock image.

Microsoft представила вбудовану програму для запису екрану у Windows. Інструмент Snipping Tool, який вже є у Windows 11, оновлять, щоб включити функцію запису екрану, пише The Verge.

  • Тестери Windows 11 почнуть отримувати доступ до Snipping Tool вже сьогодні.
  • Нова опція запису дозволить записувати весь екран або його частину.
  • Оновлення з’явилося через чотири роки після того, як Microsoft вперше представила нову функцію знімків екрана для Windows.
  • Ігрова панель Xbox, яку раніше використовували для запису, добре справлялася лише для окремих програм. Ця функція не дозволяла повністю контролювати запис.

«Ми знаємо, що Snipping Tool є популярною серед наших користувачів, тому ми дуже раді представити вбудований записувач екрана. Snipping Tool завжди допомагав швидко й легко знімати та ділитися вмістом із ПК, а завдяки вбудованому запису екрана ми розширюємо ці можливості для ще більшої кількості типів вмісту», — пояснює Дейв Грохокі, головний менеджер із продуктів Windows.

Microsoft лише почала розгортати функцію для тестувальників Windows 11 на каналі розробників, тож, ймовірно, пройде кілька тижнів або місяців, перш ніж інструмент стане доступним для всіх користувачів Windows 11.

Любомир Шкіль: Журналіст AIN.UA. Пишу новини про стартапи, фонди, описую міжнародну повістку, також пишу про криптовалюти та бізнес-кейси. Для зв'язку: Пошта | LinkedIn | Facebook
Related Post