Новий рік не скасовується! Як організувати свято з інтернет-магазином RESTEQ.UA

Російська агресія проти України триває, але неадекватні амбіції диктатора – не привід зіпсувати ваші плани на Новий рік. Життя триває, і ми хочемо – а завдяки ЗСУ ще й можемо – насолодитися святами незважаючи ні на що.

Інтернет-магазин RESTEQ.UA підготував підбірку товарів та ідей, які допоможуть вам організувати незабутню вечірку вдома або корпоратив в офісі. В одному місці ви знайдете все, що для цього потрібно: нетривіальний декор, костюми для тематичного івенту і навіть генератори! 

Декілька фактів про RESTEQ.UA

Перш ніж перейти до діла, давайте познайомимося. RESTEQ.UA – це український інтернет-магазин, який працює понад 6 років і уміє відповісти на найнеочікуваніші запити клієнтів. 

  • Наша фішка – оригінальність. У нас понад 3000 позицій товарів, серед яких нестандартні та рідкісні речі, які мало хто продає. В першу чергу нас знаходять за колекційними фігурками та іграшковими моделями авто, яких на Resteq більше ніж будь-де. Також у нас великий асортимент масок, костюмів, надувних та світлодіодних товарів. Дуже круті копії зброї та масок із всесвітів Marvel, Гаррі Поттера та Гри в кальмара. А ще: дитячі іграшки, посуд, устаткування для офісу і навіть генератори!
  • Ми не фокусуємося на якійсь конкретній ніші, тому маємо дуже різну аудиторію: це і любителі відеоігор, колекціонери фігурок та моделей, люди з креативними хобі та нестандартним смаком. Разом з тим, ми продаємо і те, що потрібно та актуально завжди в повсякденному житті. Тому на Resteq буде цікаво абсолютно кожному. 
  • З початком повномасштабного вторгнення ми не зупиняли роботу і продовжували працювати попри будь-які ризики. Продовжуємо і тепер, не дивлячись на проблеми зі світлом. Ми виконуємо всі зобовʼязання перед партнерами та клієнтами, відправляємо товар в день замовлення і можемо похвалитися тим, що на Resteq товари, які відмічені наявними на сайті – стовідсотково є і на складі. 

А тепер, коли ми вже трохи знаємо один одного, перейдімо до справи та організуємо вам новорічне свято!

Декорації та святкова атрибутика

Який Новий рік без атмосфери? Менеджери RESTEQ.UA підібрали для вас декілька ідей, які допоможуть прикрасити офіс чи оселю і зробити їх «інстаграмними». 

Милі подушки-зірочки зі світлодіодним підсвічуванням блимають різними кольорами, створюючи святковий настрій. Подушка дуже м’яка, зроблена з приємної оксамитової тканини – обійматися з нею одне задоволення. Візьміть подушку в одну руку, а бокал шампанського в іншу та розслабтесь у глибокому кріслі під ялинкою – ось вам і ідеальний новорічний фотокадр!

Влаштуйте друзям справжнє свято з теплими спогадами з минулих вечірок, відпусток чи просто веселих посиденьок. Згадайте, за що ви любите один одного, обговоріть ваші веселі пригоди, які так приємно згадувати. А проілюструвати ваше насичене минуле разом допоможе світлодіодна гірлянда, яку можна повісити в будь-якому зручному кутку. Лишилося тільки підібрати та надрукувати фотографії. 

Надзвичайно ефектні золоті бокали з фірмовими написами культового алкогольного бренду Moët & Chandon. З ними вам забезпечені не лише круті фото в Instagram та гламурні святкові тік-токи – але й вечір без інцидентів: бокали виготовлені з цупкого пластику, тож можна не хвилюватись, що хтось з гостей випадково розібʼє бокал і травмується об гостре скло. Веселіться без тривог за безпеку ваших друзів!

Організуйте тематичну вечірку в стилі улюбленої франшизи! На RESTEQ.UA великий вибір кіношної атрибутики, але чи не найпопулярніший варіант – набори з реквізитом зі всесвіту Гаррі Поттера. Уявіть себе в різдвяному Гоґвортсі, заспівайте «Щедрика» під ялинкою, і нехай, як за помахом чарівної палички, усі ваші мрії здійсняться в наступному році! 

Костюми та маски

Який же Новий рік без костюмованого балу? Готові косплеїти Святого Миколая та сфотографуватися у нестандартному образі? Тоді мерщій переходьте до наступного розділу, нам є що запропонувати!

Які ж новорічні свята без Санти? З цією перукою зіграти його роль може будь-хто! Не важливо навіть, в якому ви будете одязі – фірмовому червоному костюмі чи гавайській сорочці. Гості точно впізнають, до кого звертатись за подарунками 🙂 

А може хтось хоче зіграти роль снігової королеви? Тоді ця казкова перука стане вам у пригоді! Якщо блакитний – не ваш колір, в асортименті ми зможете підібрати перуку під будь-який образ.

Білий кролик – ще один популярний новорічний образ. В цій шапочці ви не лише виглядатимете святково, але й триматимете вуха в теплі. Якщо 31 грудня виявиться морозним, цю особливість ви точно оціните! 

Подбайте про ваших улюбленців! В магазині Resteq є великий вибір теплих новорічних костюмчиків як для песиків, так і котиків. Хто буде наймилішим на цьогорічних фото? Звичайно Рудольф Червоний ніс!

А з 1 січня в асортименті RESTEQ.UA зʼявиться 1480 бензинових та дизельних генераторів, які ви також зможете придбати на нашому сайті. І ще величезна кількість варіантів на подарунки для дорослих та дітей. 

Шукайте те, що вам потрібно, користуючись зручною системою фільтрів на нашій вітрині й святкуйте Новий рік так, наче ми вже перемогли. Не відкладайте життя на потім разом з RESTEQ.UA.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук