Geek Ventures інвестував у американський стартап Nomad Data

Заснований українцем та білорусом фонд Geek Ventures взяв участь в інвестиційному раунді стартапу Nomad Data на $3,2 млн. Раунд очолив Struck Capital. Окрім Geek Ventures, до інвестиції також долучилися TenOneTen, Bloomberg Beta, Correlation Ventures, Flair Ventures, Майк Монтеро, Alumni Venture Group і Фірат Ісбесер, генеральний директор Commencis.

  • Nomad Data розвиває платформу роботи з великими даними. Для організацій, які прагнуть покращити процес прийняття рішень на основі даних, Nomad Data збирає та передає потрібні дані спеціалістам компанії, які відповідають за аналітику.
  • Залучені кошти дозволять стартапу розширити команду та створити більше продуктів для компаній по роботі з даними. На момент раунду лінійка Nomad Data включає два продукти.
  • Geek Ventures не розкриває суму угоди, але відомо, що фонд в середньому інвестує до $500 000 в стартап.

«Прийняття рішень на основі даних є основним підходом цього десятиліття, і компанія Nomad Data це реалізує. Команда Nomad Data є чудовим прикладом ідеальної відповідності засновників ринку: засновники мають великий досвід торгівлі та керування даними. Відгуки поточних клієнтів чудові, а список логотипів клієнтів неймовірний для будь-якого стартапу серії A/B!» – коментує співзасновник Geek Ventures Ігор Маханьок.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук