Рекламна платформа MGID стала партнером Міжнародного Благодійного Фонду «Сталеві Крила»

Заснована у 2008 році, компанія MGID допомагає брендам ефективно взаємодіяти зі споживачами за допомогою нативних рекламних форматів, а медіа – збільшувати і монетизувати свою аудиторію. Від початку повномасштабного вторгнення MGID  зосередилася на створенні та проведенні інформаційних рекламних кампаній у США та Європі, щоб боротися з дезінформацією, допомагати розповсюджувати правду про напад росії та збирати кошти для Збройних Сил України. Співробітники компанії активно долучаються до волонтерських ініціатив.

Однак, за словами CEO MGID Сергія Денисенка, попри велику кількість окремих активностей, компанія шукала проєкт для системної допомоги Збройним Силам України. 

Саме таким проєктом став Міжнародний Благодійний Фонд «Сталеві Крила». Він займається збором коштів на тактичну оптику, розвідувальні дрони, тактичний захист та комп’ютерну техніку для конкретних військових формувань. «Сталеві Крила» створений Владиславом Стадником, віцепрезидентом зі стратегічних партнерств в MGID. Владислав також відомий серед Heavy Metal спільноти як автор англомовного відеоблогу Metal Pilgrim. Саме цей досвід допомагає Владу поширювати правду про війну та збирати донейти для фонду «Сталеві Крила» не лише в Україні, але й за кордоном.

«Окрім безпосередньої фінансової допомоги «Сталевим Крилам», MGID запускає кампанії, націлені на розповсюдження інформації про збори фонду». Експертиза компанії дозволяє створювати статті й креативи, які найкраще зрезонують з аудиторією. Працюючи з усіма великими медіа в Україні, платформа може забезпечити необхідне охоплення. Я вірю, що у співпраці ми будемо ефективно закривати найгарячіші потреби військових, які, на жаль, не вичерпуються», – розповідає Владислав Стадник

Наразі «Сталеві Крила» збирає на БПЛА «Ельф» та квадрокоптер Matrice 30T для взводу бойових дронів окремої роти безпілотних літальних комплексів, що воює на Півдні України. Долучитись до збору можна за посиланням.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук