В Україні запустили сервіс, що інтегрує платежі в Telegram

Фінтех-проект «Онлайн Каса» та Visa представили сервіс, який інтегрує прийом оплат через смартфон у месенджер. Платіжне рішення працюватиме на основі технології Visa Tap to Phone.

  • Visa Tap to Phone дозволяє смартфонам на Android та NFC-чипом слугувати платформою для прийому безконтактної карткової оплати подібно до звичайних платіжних POS-терміналів.
  • Новий сервіс має такі самі протоколи захисту, як і стандартні POS-системи і побудований на базі міжнародного стандарту оплати чипованими картками EMV. Він генерує унікальну криптограму для кожної транзакції.
  • У чат-боті «Онлайн Каси» можна реєструвати пРРО в податковій і вести бухгалтерську звітність: обліковувати товари та відслідковувати залишки, під’єднати фіскалізацію, генерувати чеки на покупку чи оплату послуг.
  • Також можна виконувати службове внесення та службове вилучення й автоматично формувати звіт.

Чому це цікаво

Автори проекту кажуть, що платіжне рішення підходить мікро- та малим бізнесам. Наприклад, салонам краси, СТО, прибудинковим крамницям, які до цього приймали лише готівку, але хочуть прийти на сучасну оплату. Також новий сервіс доцільно використовувати підприємцям, які лише планують відкрити свою справу з невеликим стартовим капіталом.

«Серед підприємців по всьому світу спостерігається зростання попиту на рішення з ведення обліку продажів. Такі рішення мають вміти приймати оплати банківськими картками на телефоні та виконувати вимоги податкового законодавства. Проте невеликі торговці не мають часу на вивчення касової дисципліни», – розповідає співзасновниця та директорка українського фінтех-стартапу «Онлайн Каса» Яніна Убоженко.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук