Amazon Prime вперше додав українську озвучку до серіалу

2

На стрімінговому сервісі Amazon Prime Video вперше зʼявився серіал з українською озвучкою. В описі до шпигунського серіалу «Джек Раян» в розділі «Аудіо» серед інших мов тепер є і українська.

  • Нововведення повідомили користувачі Twiter, які опублікували скріни опису серіалу.
  • Це вперше, коли на Amazon Prime Video зʼявився україномовний контент. Російської озвучки в «Джек Раян» немає взагалі.
  • Це вже третій сезон серіалу, попередні два поки не переклали на українську.
Скрін опису серіалу «Джек Раян» на сайті Amazon Prime

Чому це цікаво

Українці продовжують переконувати світові платформи, щоб ті адаптували для них контент. Петиція на сайті Change.org, яка пропонує додати українську озвучку та субтитри до фільмів на Netflix та Amazon Prime набрала понад 60 000 підписів. За словами автора петиції, де допомогло б зробити обидві платформи більш популярними в країні, а українці отримали б легальний доступ до контенту рідною мовою.

«Джек Раян» — американський телесеріал у жанрі шпигунський трилер, створений Карлтоном Кьюзом та Гремом Роландом на основі персонажа серії романів Тома Кленсі. Перший сезон вийшов на Amazon Video 31 серпня 2018 року. Виконавець ролі Раяна, Джон Кразінські — відомий своє роллю Джима в серіалі «Офіс».

Відеосервіс Amazon Prime Video запустився в Україні в 2016 році. Більшість відео на ресурсі — англомовне, є субтитри французькою, італійською, португальською та іспанською, субтитри російською теж є, але для невеликої кількості відео.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук