Tesla представила бездротовий зарядний пристрій за $300

Tesla, компанія Ілона Маска, яка виробляє електромобілі, представила безпровідний зарядний пристрій. Його ціна складає $300, а дизайн натхненний електрофургоном Cybertruck. Пристрій вже зʼявився в онлайн-магазині компанії.

  • Новинка забезпечує потужність 15 Вт для кожного з трьох пристроїв, які можна заряджати одночасно.
  • Зарядний пристрій створений для роботи зі смартфонами, навушниками та іншими гаджетами, які потрібно розмістити на поверхні.
  • Окрім самої платформи в комплекті також є кабель USB-C, адаптер живлення USB-C потужністю 65 Вт, магнітна знімна підставка.
Фото: Tesla

Чому це цікаво

Як пише видання electrek, ціна в $300 значно завищена з точки зору функціональності. На Amazon можна знайти багато платформ для бездротової зарядки з трьома пристроями, починаючи від $40. Виходить покупцеві доведеться переплатити $200 за дизайн в стилі Cybertruck, бренд Tesla та дещо якісніший матеріал, як, наприклад, рамка з алюмінію.

Останнім часом компанія Tesla намагається продавати свої продукти дорожче ніж в середньому на ринку. Нещодавно компанія запустила дорогі твердотільні накопичувачі для своїх автомобілів. Це комп’ютерний запам’ятовувальний пристрій на основі мікросхем пам’яті та контролера.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук