Google надала відкритий код до технології розмивання відео

Читати на RU

Компанія Google надала відкритий доступ до коду двох новітніх технологій для підвищення конфіденційності. Зокрема і до інструменту Magritte, який розмиває об’єкти на відео, пише видання Engadget.

  • Внутрішній проект компанії — Magritte — вже опублікували на Github. Він використовує машинне навчання, щоб виявити обʼєкти і розмити їх, щойно вони з’являються на екрані.
  • Інструмент може маскувати досить багато різних предметів, наприклад номерні знаки чи татуювання.
  • Цей код особливо корисний для відеожурналістів, які хочуть забезпечити гарантії конфіденційності, кажуть в Google. Відеооператори можуть заощадити час на розмивання об’єктів із відео.

Другий інструмент під назвою Fully Homomorphic Encryption (FHE) Transpiler дозволяє розробникам виконувати обчислення із зашифрованими даними, не маючи доступу до ідентифікаційної інформації. Google каже, що він може допомогти таким галузям, як фінансові послуги, охорона здоров’я та уряд, де надійні гарантія безпеки щодо обробки конфіденційних даних є важливою. Останні роки Google намагається демократизувати технології підвищення конфіденційності і зробити їх більш поширеними серед інших продуктів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук