У Києві відкрили перший «автоковоркінг». Як він працює

Читати на RU

У Києві відкрили автоковоркінг, де можна працювати з автівок, коли в місті немає світла. Про це повідомили у прес-службі «Сільпо».

  • Автоковоркінг знаходиться на паркінгу магазину «Сільпо» по вул. Березневій, 12-А. Він обладнаний системами Starlink, щоб люди могли підключитися до інтернету, якщо не працюють стільникові мережі.
  • На паркінгу доступно 176 місць. Користування автоковоркінгом безкоштовне.
  • Це поки що одиничний формат — автоковоркінг існує в єдиному екземплярі. Але, як повідомляжть в «Сільпо», планується впроваджувати його і в інших маркетах мережі.
  • Мережа «Сільпо» вже облаштувала електрогенераторами 172 маркети. У них гості можуть зарядити свої гаджети та попрацювати зі стабільним зв’язком та інтернетом. Повний список автономних магазинів «Сільпо» – тут.

Чому це цікаво

За останні тижні через російські ракетні обстріли понад 6 млн українців зазнали проблем з електропостачанням. Лише на Київщині близько 50% домогосподарств та підприємств тимчасово залишилися без світла, 75% — без тепла. ʼ

«Коли на роботі чи вдома немає світла, українці їдуть шукати його в інші райони або намагаються працювати просто з автівок. На жаль, зв’язок у таких випадках не завжди стабільний. Тож ми обладнали паркінг магазину по вул. Березневій, 12-А системами Starlink, щоб наші гості могли приїжджати туди й спілкуватися та працювати онлайн без обмежень», — говорить Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук