«Укрпошта» на 75% знизила тарифи на відправлення до Польщі

Читати на RU

З 1 січня 2023 року «Укрпошта» знижує тарифи на пересилання посилок EMS з України в Польщу. Тепер вартість відправлення становитиме на 75% менше порівняно з поточною вартістю EMS-доставки.

  • Для прикладу, з січня відправлення вагою до 1 кг коштуватиме всього $6, вагою до 10 кг – близько $8,85, а до 20 кг – до $12,5 .
  • Нові тарифи будуть єдиними як для роздрібних, так і для корпоративних клієнтів, незалежно від того, чи ви пересилайте посилки рідним та друзям з особистими речами, чи продаєте товари на польських інтернет-майданчиках покупцям у Польщі.
  • Оформити відправлення можна буде у поштових відділеннях «Укрпошти» та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку «Укрпошти.
  • Оформлюючи відправлення за допомогою онлайн-застосунків, кожен клієнт додатково отримує знижку – 3%.
  • Терміни доставки EMS-відправлень до Польщі складають 7-14 днів.

«Завдяки двосторонньому перегляду тарифів, ми зробили доставку відправлень з Польщі та до Польщі дуже вигідною. Це вже оцінили поляки та українці, які зараз там проживають і які за перші два місяці з початку дії нових тарифів надіслали до України 150 тонн посилок», – каже Ігор Смілянський, генеральний директор «Укрпошти».

Нові тарифи є продовженням весняної акції «Укрпошти» «Посилка з домівки», яка стартувала на початку року. Тоді в рамках програми із 11 березня по 30 червня можна було надіслати посилку зі знижкою -70%. Таким чином, за першу половину 2022 року «Укрпошта» доставила в Польщу відправлень загальною вагою 502 тонни.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук