В «Приват24 для бізнесу» можна підготувати платежі без інтернету

Читати на RU

Користувачі «Приват24 для бізнесу» можуть підготувати платежі навіть за відсутності інтернету. Про це повідомляють в пресслужбі банку.

  • Наразі ця можливість працює у оновленому мобільному додатку «Приват24 для бізнесу» для Android, а до кінця грудня функція буде реалізована й для пристроїв Apple.
  • Послуга може стати у нагоді ФОП та юридичним особам. З її допомогою вони зможуть заздалегідь підготувати платежі з усіма необхідними реквізитами у вигляді шаблонів без інтернету. А щойно він з’явиться – завершити процес створення та підписання платежів.

Як скористуватися

Доступ у додаток «Приват24 для бізнесу» без інтернет-з’єднання можливий за наявності біометрії як на вашому пристрої, так і в мобільному додатку. Як налаштувати біометричну аутентифікацію, дивіться у відео:  

А ось як підготувати шаблони платежів та скористатися ними для швидкого створення та відправки платежів після відновлення інтернет-з’єднання:

Також у режимі без інтернету доступний перелік чергових відділень із безперебійним режимом роботи.

Чому це важливо

Нагадаємо, раніше голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев написав, що платників податків не штрафуватимуть за несвоєчасне подання звітності через відсутність світла. Але, як пояснює головний юрист «Таксер» Юрій Крюков, у світлі таких заяв від державних органів все ж не зовсім зрозуміло, як підприємцю доводити, що не було світла, та, відповідно, можливості подати декларацію або сплатити податок саме в той час. Особливо, якщо враховувати, що період для сплати податків або декларування — це зазвичай кілька місяців.

У будь-якому разі податки краще платити, якщо є така можливісь. А ще ми підготували інструцію про те, як заповнити звіт по ЄСВ, адже його у 2022 році можна було не платити.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук