Grid Dynamics, що має офіси в Україні, купує IT-компанію Mutual Mobile

Читати на RU

Компанія Grid Dynamics, що має офіси в Україні купує IT-компанію Mutual Mobile зі штаб-квартирою в Остіні (Техас), яка спеціалізується на створенні цифрових технологічних та дизайн-рішень.

Як повідомили в Grid Dynamics, офіси Mutual Mobile знаходяться у Північній Америці й Індії та налічують близько 200 спеціалістів, які стануть частиною команди Grid Dynamics.

Деталі угоди

Mutual Mobile була заснована у 2009 році. Її ключовими секторами роботи є технології, охорона здоров’я, автомобільна промисловість та фінансові послуги. Портфель послуг охоплює мобільні обчислення, доповнену, віртуальну та змішану реальність, Інтернет речей, сполучені пристрої та розмовні інтерфейси. Технологічні рішення, розроблені Mutual Mobile для світових брендів, неодноразово були відзначені нагородами. 

«Придбання Mutual Mobile прискорює стратегічну експансію Grid Dynamics на інженерний ринок Індії. Її технологічне лідерство та глибока інженерна експертиза, зокрема у сфері мобільних технологій та UX, дозволить нам залучати ще більше висококваліфікованих талантів для задоволення потреб наших клієнтів у створенні інноваційних комплексних цифрових рішень. З придбанням Mutual Mobile ми продовжуємо зміцнювати свою позицію глобальної технологічної компанії», — зазначив Леонард Лівшиць, CEO Grid Dynamics.

Про Grid Dynamics

Grid Dynamics спеціалізується на проєктуванні та впровадження програм цифрової трансформації для найбільших компаній з фінансового, технологічного та рітейл-секторів, що входять у список Fortune 1000.

Представництва розташовані у США, Центральній та Східній Європі. В Україні Grid Dynamics входить до ТОП-20 найбільших IT-компаній України за версією видання DOU та має розробницькі центри у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших містах. Серед клієнтів — Google, Apple, Raymond James, Tesla, PayPal та інші технологічні та індустріальні гіганти. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук