Надійні інвестиції під час війни: дохідна нерухомість від Phoenix Group

2

Війна, яка через імперські амбіції росії увірвалася в життя кожного українця 24 лютого, змінила все. Не винятком став ринок інвестування у дохідну нерухомість. Тож куди зараз інвестувати в нових реаліях життя?

Якщо раніше привабливими регіонами для інвестування були Київ, Одеса та інші великі міста. Зараз вектор інвестицій змістився на західну частину України. Також змінився формат інвестування в дохідну відпочинкову нерухомість таку, як котеджі та апартаменти. Тому зараз як ніколи потрібно диверсифікувати інвестиції. 

Нерухомість це майже єдиний стабільний та надійний варіант для інвестування, але за умови певних факторів. 

  • Місце. В нових умовах важливе значення має місце розташування нерухомості, наприклад захід України, Карпати. 
  • Швидкість будівництва. Наприклад модульно-каркасні технології дозволяють побудувати готовий будинок з оздобленням за 2-3 місяці. 
  • Управлінська компанія. Надійний партнер, який буде обслуговувати вашу нерухомість та контролювати стабільний заробіток.
  • Концепція. Яскраве позиціювання дозволить вирізнятися з-поміж конкурентів.
  • Інфраструктура. Різноманітне наповнення котеджного містечка збільшить орендну привабливість та вартість оренди. 

Багатофункціональний відпочинковий комплекс Phoenix Relax Park розташований за 39 км від гори Говерла – один з найбільших в Україні проєкт дохідної нерухомості, який працює вже другий рік та постійно розвивається. 

На сьогодні всі котеджі Phoenix Relax Park продані і їх капіталізація зросла у два рази. 


Phoenix Relax Park – це котеджне містечко з власною інфраструктурою в самому серці Карпат (с. Поляниця, Буковель). Територія містечка складає 17 гектарів, на яких розміщено понад 126 будинків та два корпуси з апартаментами. Крім цього, для вас доступні SPA-комплекс, цілорічна лижна траса довжиною 850 метрів з бугельним підйомником, два басейни, штучне море, ресторан, зони для пішохідних прогулянок та заняття спортом, окремі зони для дітей, контактний зоопарк та багато іншого. Центр Поляниці знаходиться за 1,2 км від комплексу для відпочинку. Відстань від комплексу для відпочинку Phoenix Relax Park до аеропорту Івано-Франківськ складає 88 км. 

Зараз в Phoenix Relax Park будується сучасний торгово-розважальний центр ТРЦ Phoenix, в якому можна придбати приміщення так і інвестувати в окремі квадратні метри, які будуть здаватися в оренду управлінською компанією Phoenix. 

Для інвестування дзвоніть по телефону +38 098 248 88 91 або пишіть у месенджери.

Управлінська компанія Phoenix це 2 роки досвіду управління. В управлінні: котеджне містечко Phoenix Relax Park з власною інфраструктурою 17 га. Номерний фонд: 126 котеджів, 2 корпуси апартаментів; корпус для персоналу. Ресторан та RestoPUB. SPA-комплекс, 2 басейни, 80 співробітників у високий сезон. Бренд що стрімко розвивається. В підтвердження цьому 156 інвесторів отримають свій дохід вже другий рік поспіль. 

Наразі маркетингова команда Phoenix вже запустила новий проєкт в селі Східниця – Phoenix Medical Resort. Це містечко щасливих і здорових духом та тілом людей. Відпочинково-оздоровчий комплекс нового формату для всієї родини в Карпатах в мальовничій Східниці: 146 котеджів в стилі барнхаус та комплекс з 308 сучасних апартаментів. Власний крісельний витяг з цілорічною лижною трасою 800 метрів (штучне покриття). 10 гектарів парку й атракцій всередині та найсучасніша клініка превентивної медицини. Планується найбільший SPA-центр у Східній Європі. 5 басейнів та 2 штучних моря та 4 ресторани різного формату від традиційної української до вишуканої молекулярної кухні. 9 поверховий ТРЦ з неймовірною інфраструктурою та власне садівниче господарство та рибна ферма. А також 50 гектарів чистого лісу навколо з облаштованими доріжками для піших та велопрогулянок або поїздок електротранспортом. Та ще багато іншого. 

Для інвестування дзвоніть по телефону +38 098 248 88 91 або пишіть у месенджери.

Маркетингом та продажем комплексу займається команда досвідчених маркетологів – Ян Шкуро (в минулому маркетинг-директор Taryan Group, Avalon Lviv та Riviera Shopping City) та Павло Зеленський (проджект маркетинг менеджер групи компаній DIM).

«Котеджі та апартаменти, як інвестиційний продукт вже став конкурентом комерційної нерухомості та перевершив житлову нерухомість за дохідністю та привабливістю. Тому новий проєкт Phoenix Medical Resort наразі представляє цікавість на ринку», — Ян Шкуро.

«В Україні почався тренд на дохідну відпочинкову нерухомість, а саме котеджі та апартаменти. Це формат коли ти отримуєш прибуток, з можливістю проживання та відпочинку у своєму котеджі чи апартаментах. А завдяки концепції та інфраструктурі ви отримуєте унікальний продукт для заробітку та відпочинку. Все це ми втілили у Phoenix Medical Resort», — Павло Зеленський.

Компанія Phoenix побудувала власне велике виробництво модульно-каркасних будинків та меблів для їх комплектування та налаштувала повний цикл виробництва від закупки деревини до виробництва оздоблювальних матеріалів будинків для своїх потреб, нових проєктів та під замовлення. 

Засновник Phoenix, Олександр Редька – успішний бізнесмен та волонтер, який пройшов військову службу та поранення, але відродився в проєкті Phoenix та бажає ділитись своїм досвідом. 

Команда Phoenix у 2023 році планує запустити ще три нових проєкти для інвестування: два у Львівській області та один в Закарпатті. 

Phoenix — це безпечна інвестиція у дохідну нерухомість, надійний щомісячний дохід та капіталізація вашого житла. Швидка окупність інвестицій від трьох до п‘яти років.

Компанія пропонує інвестувати у дохідну нерухомість в багатофункціональному комплексі Phoenix Medical Resort, придбавши котедж або апартаменти з можливістю відпочинку та проживання.

Отже, проєкт Phoenix Medical Resort — це стабільний пасивний дохід від $12 600 річних. Поки ви отримуєте пасивний дохід відпочиваючи в комплексі ваша нерухомість зростає в ціні з капіталізацією від 50% до 100%.

Готовність першої черги котеджів та апартаментів Phoenix Medical Resort запланована вже на червень 2023 року.

Для інвестування дзвоніть по телефону +38 098 248 88 91 або пишіть у месенджери

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук