Матеріал підготовлено за підтримки партнерів компанії AMD
Що це означає?

Бізнес, дизайн, 3D-моделювання, NFT, програмування:

ТЕСТУЄМО НОУТБУКИ ДЛЯ РОБОТИ

Який ноутбук підійде для повсякденних завдань?

Зараз підприємці можуть вирішити більшість робочих задач і зі смартфоном в кишені. Будь-де і будь-коли залишаючись на зв’язку. Але його стає недостатньо, коли потрібно відповісти на велику кількість листів, попрацювати в Excel, відрендерити відео, внести правки в код чи ввечері пограти в улюблену гру.

Тестуємо різні лептопи, що закривають бізнес-потреби, й описуємо враження.

На поле з ноутбуком: як дрони допомагають українському агросектору отримувати +10% до врожаю

Дрони критично потрібні не лише військовим, а й на економічному фронті, щоб допомагати підвищити врожаї у кризовий для країни час. Відтак забезпечити українській економіці гроші від експорту, а українцям.

Разом із партнером компанії AMD розповідамо, як безпілотники використовуються в агросфері, навіщо ноутбук брати в поля, наскільки важливий вплив техніки на роботу фермерів та її результати, а також чому сільське господарство зараз — одна з найінноваційніших галузей.

Як захистити бізнес від кібератак: які програми використовувати та як обрати надійний ноутбук

З кожним роком кількість кібератак лише зростає, тож правильний вибір обладнання для офісу чи віддаленої роботи команди стає критичним для бізнесу. 

Які розрізняють типи кібератак, що буває за кіберзлочини, скільки компаніям доведеться витратити на кіберзахист та якій техніці слід віддавати перевагу — розповідаємо у спецпроекті з партнерами компанії AMD.

Що таке Web3 та як у ньому заробляти

Блокчейн, програмування, NFT, інвестиції — який шлях обирати у Web3?

Які вимоги до техніки, аби легко працювати з «інтернетом майбутнього»; як стати блокчейн-розробником, як зробити бізнес на NFT та в які проекти інвестувати — обговорюємо з трьома експертами.

Будівництво з ноутбуком: що таке 3D-мапінг і як він допомагає прокладати сучасні тепломережі

Проектувати, будувати та обслуговувати теплові мережі — непросте завдання, але останні роки в Україні та світі його полегшують технології. За допомогою дронів, камер, ноутбуків, і навіть телефонів спеціалісти створюють тривимірні моделі локацій та самих тепломереж, щоб спростити їхнє будівництво або ремонт.

У спільному спецпроекті з партнерами компанії AMD розповідаємо, як 3D-моделювання допомагає прокладати тепломережі в Україні; яка техніка й софт залучені у такому масштабному і важливому для будь-якого сучасного міста завданні.

Герої спецпроектів — фахівці з різних сфер, які розповідають про особливості своєї роботи, діляться вимогами до сучасної техніки й тестують ноутбуки на базі процесорів AMD.

Підвищити врожайність в агросекторі, прокласти теплокомунікації, інвестувати у NFT чи убезпечити власний бізнес від кібератак — без надійної комп’ютерної техніки не обійтися. Якою вона має бути — з'ясовуємо разом із партнерами компанії AMD.

Growth &
Monetization
Strategy

Growth
& Monetization
Strategy

Elevate your App Growth using a custom-made Roadmap. Grow your App and ARPU with winning A/B tests.

Retention
& Engagement

Retention
& Engagement

Increase your app's user engagement and retention rates by optimizing your onboarding, improving the main features and the ways the users discover them, implementing effective CTAs, deep personalization, gamification, and more.

Product
Design

Product
Design

Speak to your user's needs through the research-powered product design. Create a UI/UX that hits the spot.

Performance
Marketing

Performance
Marketing

Leverage your paid efforts & get part of 600 million people downloads each week. Decrease your CPI and increase ROAS.

App Store
Optimization

App Store
Optimization

Raise the visibility of your app & increase the conversion rate with all channels available. Improve rankings for relevant keywords, downloads & conversion rates through continuous optimization.

Creatives
Production

Creatives
Production

Get creatives that are born of understanding user motivation and backed up by competitive research. Drive your conversions with striking visuals.

Матеріал підготовлено за підтримки партнерів компанії AMD
Що це означає?